M mallybu72 Megapat Katılım 23 Haziran 2015 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2015 #1 Aşağıdaki resimdeki hatayı aldım, neden olduğunu bilmiyorum bu yüzden oyunlara giremiyorum. Ne yapmam lazım? Yardımcı olun lütfen. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Kasım 2015
Aşağıdaki resimdeki hatayı aldım, neden olduğunu bilmiyorum bu yüzden oyunlara giremiyorum. Ne yapmam lazım? Yardımcı olun lütfen.
Myth Gatherer Kilopat Katılım 19 Şubat 2015 Mesajlar 501 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2015 #2 Hile şüphesi yüzünden hesabın kalıcı olarak güvenilir değil damgası yemiş olabilir. Yada direk VAC ban yemişte olabilirsin.
Hile şüphesi yüzünden hesabın kalıcı olarak güvenilir değil damgası yemiş olabilir. Yada direk VAC ban yemişte olabilirsin.
R ReA1F Hectopat Katılım 27 Mart 2018 Mesajlar 16 Makaleler 1 16 Nisan 2018 #3 Bana da aynı hata oldu. Konuyu uyandırdım ancak gerçekten yardıma ihtiyacın var gibi gözüküyor. Kusura bakmayın.
Bana da aynı hata oldu. Konuyu uyandırdım ancak gerçekten yardıma ihtiyacın var gibi gözüküyor. Kusura bakmayın.