CS:GO Bu Hesap Kalıcı Olarak Güvenilir Değil

haktanycl

Hectopat
Daha fazla  
Dün silah yarışı oynuyodum. Sonradan girdim oyuna ama bayaa bir frag kasıp 1. oldum oyunu kazandım. Ondan sonra başka bir silah yarışı girdim ekran kartım yanıt vermeyi kesti bi an siyah ekran oldu CS:GO yanıt vermeyi kesti sonra kapadım oyunu çıktım bugün girdim hiçbir sunucuya giremiyorum. Sicili temiz yazıyor hesapta. vacbanned.com'da sorguladım temiz görünüyor. Steam Community :: ☭HaktanYucel☭ hesap bu.

Birde CS:GO Lounge diye bir bet sitesine giriş yaptım dün hesabımla.

Oyun dosyalarını doğrula, virüs taraması yap büyük ihtimal virüs bulaşmıştır. Saygılar iyi forumlar.

Kurtarma şansım var yani, Teşekkürler iyi sosyaller.

Arkadaşımda da buna benzer bir sorun olmuştu. Sebebini hatırlamasam da oyunu kısayolundan değil de Steam üzerinden açmayı dene. O da olmadı oyun dosyalarını doğrularsan sorunun çözülür diye umuyorum.

VAC Ban yemişsin hayırlı olsun. Keşke hile kullanmasaydın.

VAC Ban yemişsin hayırlı olsun. Keşke hile kullanmasaydın.
Profile bakmayı unutmuşum. Evet VAC yasağı almışsınız. Eğer hatalı bir yasaklama olduğunu düşünüyorsanız desteğe ticket atın.

VAC yasağını yeni aldım. Normalde overwatch yedim diye biliyorum. Hile değil yani overwatch.

Edit : VAC yasaklı steam hesabı hiçbir işe yaramaz mı ? American Truck Simulator alıcam bu hesapla mı alsam başka hesap mı açsam ?

CS:GO nun motoru ile aynı oyun motorunu kullanan oyunları o hesapta oynayamazsın, oynarsın ama vac-secured sunuculara giremezsin(yani çoğu servera). Ve OW değil vac-ban yemişsin. Yani kullandığın topluluğa açık hilenin signature ı vac sistemine kayıtlıymış.
Hile değil yani overwatch.
Bu ne demek oluyor? OW hile dışında perma ban atmaz.
Saçmalama işte hile kullanıp bir sürü oyuncunun hakkını yedin, oyunları berbat edip proyum havalarına girdin şimdi de VAC banınını yedin. Uslu uslu otur yerinde şimdi. Hilecilerden ne çektik be.

Sakin ol biraz. Oyuna zaten yeni başladım ne PRO'luğu. Yeni hesap alıp başlayabilirim zaten. Bu kadar sinirlenmene gerek yok. VAC ban yazmadı başta o yüzden OW dedim. Diyelim ki hile kullandım. Buraya yazıp yazmamak bişey kaybettirmez bana..

O steam hesabıyla hiç bir online sunucuya katılamayacaksınız. GTA 5 alsanız o hesaba online oynayamazsınız. Vac pek yanılan bir sistem değil supporta ticket atmanız size bir şey kazandırmaz. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…