M Mehmet Demirr Megapat Katılım 16 Temmuz 2017 Mesajlar 526 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2019 #1 İyi Günler, Yaklaşık 2 gündür CS:GO girmiyordum, az önce gireyim dedim baktığımda rankım silinmiş ve galibiyetim sıfırdı ama 2 gün önce rankım Nova 3, 160'a yakın galibiyetim vardı. Neden böyle bir şey olmuş olabilir? Rankım geri gelir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Temmuz 2019
İyi Günler, Yaklaşık 2 gündür CS:GO girmiyordum, az önce gireyim dedim baktığımda rankım silinmiş ve galibiyetim sıfırdı ama 2 gün önce rankım Nova 3, 160'a yakın galibiyetim vardı. Neden böyle bir şey olmuş olabilir? Rankım geri gelir mi?
dgknbzglu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.529 Çözümler 54 Yer İstanbul/Maltepe Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PHP Developer 31 Temmuz 2019 #2 Sanırım bir sorun mevcut Steam - CS:GO içinde. Düzelecektir.
CanPatrioTic Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2016 Mesajlar 1.039 Çözümler 5 Yer Keçiören/Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite Öğrencisi 31 Temmuz 2019 #3 Sabah girdim sorun yoktu öğlenden sonra girdim bende de rank silinmiş. Her ihtimale karşı rekabetçi girmiyorum.
Sabah girdim sorun yoktu öğlenden sonra girdim bende de rank silinmiş. Her ihtimale karşı rekabetçi girmiyorum.
M Mehmet Demirr Megapat Katılım 16 Temmuz 2017 Mesajlar 526 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2019 #4 CanPatrioTic dedi: Sabah girdim sorun yoktu öğlenden sonra girdim bende de rank silinmiş. Her ihtimale karşı rekabetçi girmiyorum. Genişletmek için tıkla... Rekabetçi 2 kere girmeyi denedim 10 dakika bekledim ama bulmadı sanırım oyunda sorun var
CanPatrioTic dedi: Sabah girdim sorun yoktu öğlenden sonra girdim bende de rank silinmiş. Her ihtimale karşı rekabetçi girmiyorum. Genişletmek için tıkla... Rekabetçi 2 kere girmeyi denedim 10 dakika bekledim ama bulmadı sanırım oyunda sorun var
gODofstatik Hectopat Katılım 20 Haziran 2019 Mesajlar 154 31 Temmuz 2019 #5 Steam valve sunucuları çökmüş durumda zamanla çözülecektir. Yeni bir rank sistemide geliyor olabilir beklemede kalalım.
Steam valve sunucuları çökmüş durumda zamanla çözülecektir. Yeni bir rank sistemide geliyor olabilir beklemede kalalım.
HkNx61 Hectopat Katılım 6 Aralık 2018 Mesajlar 179 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 1 Ağustos 2019 #6 Valve nin ne kadar aciz bir oyun firması olduğu bu sıkıntıdan anlaşılıyor arkadaşlar
AKINCILAR Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 2.692 Makaleler 3 Çözümler 16 1 Ağustos 2019 #7 Şu anda sorun yok düzeldi. Genel sorun vardı.
K KadirGN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 4.422 Makaleler 4 Çözümler 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2019 #8 HkNx61 dedi: @HkNx61 Genişletmek için tıkla... Aynen ne kadar aciz bir firma, sunucularda sorun çıktı ve birkaç saatte düzeldi.
HkNx61 dedi: @HkNx61 Genişletmek için tıkla... Aynen ne kadar aciz bir firma, sunucularda sorun çıktı ve birkaç saatte düzeldi.