vegaz Femtopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2022 #1 CS:GO buny CFG gerek. Hepsini yapıyorum olmuyor. Help metin belgesi açıyorum CFG dosyasına atıyorum olmuyor oyunda exec buny. Hop yazıyorum olmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Nisan 2022
CS:GO buny CFG gerek. Hepsini yapıyorum olmuyor. Help metin belgesi açıyorum CFG dosyasına atıyorum olmuyor oyunda exec buny. Hop yazıyorum olmuyor.
berkingbad Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2016 Mesajlar 1.533 Çözümler 6 13 Nisan 2022 #2 Öyle bir şey yok. Mouse tekerine zıplama atamaktan başka bhop için bir komut yok. Kendi kendine zıplamaz, a d yapmaz.
Öyle bir şey yok. Mouse tekerine zıplama atamaktan başka bhop için bir komut yok. Kendi kendine zıplamaz, a d yapmaz.
vegaz Femtopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2022 #3 berkingbad dedi: Öyle bir şey yok. Mouse tekerine zıplama atamaktan başka bhop için bir komut yok. Kendi kendine zıplamaz, a d yapmaz. Genişletmek için tıkla... ya böyle çabuk hız kasabilceğin cfg
berkingbad dedi: Öyle bir şey yok. Mouse tekerine zıplama atamaktan başka bhop için bir komut yok. Kendi kendine zıplamaz, a d yapmaz. Genişletmek için tıkla... ya böyle çabuk hız kasabilceğin cfg
T technoHasanHuseyin2 Centipat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 466 Çözümler 1 14 Nisan 2022 #4 bind "MWHEELDOWN" "+Jump" kodu harici bir cfg yok.
vegaz Femtopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2022 #5 technoHasanHuseyin2 dedi: bind "MWHEELDOWN" "+Jump" kodu harici bir CFG yok Genişletmek için tıkla... Kanka çabuk hız kasabileceğim CFG
technoHasanHuseyin2 dedi: bind "MWHEELDOWN" "+Jump" kodu harici bir CFG yok Genişletmek için tıkla... Kanka çabuk hız kasabileceğim CFG
xulnn Decapat Katılım 24 Haziran 2023 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci. 3 Temmuz 2023 #6 vegaz dedi: Kanka çabuk hız kasabileceğim CFG Genişletmek için tıkla... 1 yıl önceki bir konu ama cevap vermek istiyorum. Öyle bir config maalesef yok. Ama bildiğim kadarı ile FPS arttıran configler var. FPS'ni arttırırsan daha kolay hızlanırsın.
vegaz dedi: Kanka çabuk hız kasabileceğim CFG Genişletmek için tıkla... 1 yıl önceki bir konu ama cevap vermek istiyorum. Öyle bir config maalesef yok. Ama bildiğim kadarı ile FPS arttıran configler var. FPS'ni arttırırsan daha kolay hızlanırsın.
themisarawn Femtopat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #7 Bunny cfgesi ver. Bu arada YouTube strafe bunny yaz çıkar. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ağustos 2023