vegaz Femtopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2022 #1 LAglace dedi: Konsolu “ tuşuyla aç; bind mwheelup +jump yaz enterla, bind mwheeldown +jump yaz enterla. Mouse tekerleğiyle çok daha kolay bunny yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Nasıl kapatacağız?
LAglace dedi: Konsolu “ tuşuyla aç; bind mwheelup +jump yaz enterla, bind mwheeldown +jump yaz enterla. Mouse tekerleğiyle çok daha kolay bunny yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Nasıl kapatacağız?
Emperor4231 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 7.704 Makaleler 1 Çözümler 113 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri HP OMEN 30L, RTX 3060, Ryzen 5 5600X, HyperX 3200Mhz CL22 16GB Dual Kit Cinsiyet Erkek Meslek Kılınç Makina Tarım Sanayi'de çalışıyor 6 Şubat 2022 #2 Ayarlar kısmından önceki ve sonraki silah tuşlarına mouse tekerleğinizi atayın.
S siriius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.047 Makaleler 1 Çözümler 38 6 Şubat 2022 #3 vegaz dedi: Nasıl kapatacağız? Genişletmek için tıkla... Konsola aşağıdaki komutu yazabilirsiniz: Kod:Panoya kopyala unbind mwheelup; unbind mweehdown
vegaz dedi: Nasıl kapatacağız? Genişletmek için tıkla... Konsola aşağıdaki komutu yazabilirsiniz: Kod:Panoya kopyala unbind mwheelup; unbind mweehdown
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 6 Şubat 2022 #4 Nasıl kapatacağız diyor onu anlamadım? Cvar ayarlarından kapatmayı mı soruyorsunuz?
Kick Furkanowski Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 1.432 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2022 #5 @LAglace
vegaz Femtopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2022 #6 armas dedi: Nasıl kapatacağız diyor onu anlamadım? Cvar ayarlarından kapatmayı mı soruyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Girdiğim kod sürekli beni zıplattığı için onu kapatmak için bir kod var mı diye sordum. Teşekkürler. siriius dedi: Konsola aşağıdaki komutu yazabilirsiniz: Kod:Panoya kopyala unbind mwheelup; unbind mweehdown Genişletmek için tıkla... Olmadı ama teşekkürler. Son düzenleme: 7 Şubat 2022
armas dedi: Nasıl kapatacağız diyor onu anlamadım? Cvar ayarlarından kapatmayı mı soruyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Girdiğim kod sürekli beni zıplattığı için onu kapatmak için bir kod var mı diye sordum. Teşekkürler. siriius dedi: Konsola aşağıdaki komutu yazabilirsiniz: Kod:Panoya kopyala unbind mwheelup; unbind mweehdown Genişletmek için tıkla... Olmadı ama teşekkürler.
Emperor4231 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 7.704 Makaleler 1 Çözümler 113 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri HP OMEN 30L, RTX 3060, Ryzen 5 5600X, HyperX 3200Mhz CL22 16GB Dual Kit Cinsiyet Erkek Meslek Kılınç Makina Tarım Sanayi'de çalışıyor 8 Şubat 2022 #7 vegaz dedi: Girdiğim kod sürekli beni zıplattığı için onu kapatmak için bir kod var mı diye sordum. Teşekkürler. Olmadı ama teşekkürler. Genişletmek için tıkla... unbind mwheeldown;unbind mwheelup Böyle deneyin.
vegaz dedi: Girdiğim kod sürekli beni zıplattığı için onu kapatmak için bir kod var mı diye sordum. Teşekkürler. Olmadı ama teşekkürler. Genişletmek için tıkla... unbind mwheeldown;unbind mwheelup Böyle deneyin.
vegaz Femtopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2022 #8 Emperor4231 dedi: unbind mwheeldown;unbind mwheelup Böyle deneyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler deniceğim. Korkuyu sinire çevirmek? Son düzenleme: 15 Şubat 2022
Emperor4231 dedi: unbind mwheeldown;unbind mwheelup Böyle deneyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler deniceğim. Korkuyu sinire çevirmek?