aliberr Kilopat Katılım 13 Mayıs 2018 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2019 #1 CS:GO'da zıplama tuşunu scroll geri tuşu yaptım. Bunu nasıl eski haline alacağım? Yani sadece space ile zıplamak istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ekim 2019
CS:GO'da zıplama tuşunu scroll geri tuşu yaptım. Bunu nasıl eski haline alacağım? Yani sadece space ile zıplamak istiyorum.
BigSmoke Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Mart 2015 Mesajlar 3.096 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ekim 2019 #2 bind “space” +jump kodunu bir deneyin. Olmazsa kontrollerde zaten zıplama eyleminin yanı boştur, tıklayıp space yapabilirsiniz. Artı 1 Eksi
bind “space” +jump kodunu bir deneyin. Olmazsa kontrollerde zaten zıplama eyleminin yanı boştur, tıklayıp space yapabilirsiniz.
L Lostt Decapat Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 767 Çözümler 1 21 Ekim 2019 #3 unbind "XXXX" kodunu kullanabilirsiniz Artı 0 Eksi
KS KS aliberr Kilopat Katılım 13 Mayıs 2018 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2019 #4 BigSmoke dedi: bind “space” +jump kodunu bir deneyin. Olmazsa kontrollerde zaten zıplama eyleminin yanı boştur, tıklayıp space yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... zaten space ile zıplayabiliyorum ama silah değiştireceğim zaman alışkın olduğum şekilde değiştiremiyorum ama deniyeceğim saol Artı 0 Eksi
BigSmoke dedi: bind “space” +jump kodunu bir deneyin. Olmazsa kontrollerde zaten zıplama eyleminin yanı boştur, tıklayıp space yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... zaten space ile zıplayabiliyorum ama silah değiştireceğim zaman alışkın olduğum şekilde değiştiremiyorum ama deniyeceğim saol
BigSmoke Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Mart 2015 Mesajlar 3.096 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ekim 2019 #5 unbind “scrolldown” +jump yapın bir de. Artı 0 Eksi
KS KS aliberr Kilopat Katılım 13 Mayıs 2018 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2019 #6 Lostt dedi: unbind "XXXX" kodunu kullanabilirsiniz Genişletmek için tıkla... bunu yaptım ve oldu ama ayarlardan da yapılıyormuş çok saol Artı 0 Eksi
Lostt dedi: unbind "XXXX" kodunu kullanabilirsiniz Genişletmek için tıkla... bunu yaptım ve oldu ama ayarlardan da yapılıyormuş çok saol
Rylesh Centipat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #7 aliberr dedi: CS:GO'da zıplama tuşunu scroll geri tuşu yaptım. Bunu nasıl eski haline alacağım? Yani sadece space ile zıplamak istiyorum. Genişletmek için tıkla... nasıl yaptın knk Artı 0 Eksi
aliberr dedi: CS:GO'da zıplama tuşunu scroll geri tuşu yaptım. Bunu nasıl eski haline alacağım? Yani sadece space ile zıplamak istiyorum. Genişletmek için tıkla... nasıl yaptın knk
Greenville Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 3.615 Makaleler 3 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #8 Rylesh dedi: nasıl yaptın knk Genişletmek için tıkla... Ayarları defaulta alın. Artı 0 Eksi