sago0202 Decapat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 442 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2024 #1 CS:GO buradan envanterimi paylaşarak ByNoGame üzerinden skin satışı yapmak yasak mı değil mi?
basimAC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ocak 2018 Mesajlar 1.391 Çözümler 33 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Kadın 22 Şubat 2024 #2 sago0202 dedi: CS:GO buradan envanterimi paylaşarak ByNoGame üzerinden skin satışı yapmak yasak mı değil mi? Genişletmek için tıkla... Eğer skin kazanıp bynogame aracılığıyla satıcaksan büyük paralar için sıkıntı yaşarsın. Vergi vermen lazım. Son düzenleme: 22 Şubat 2024
sago0202 dedi: CS:GO buradan envanterimi paylaşarak ByNoGame üzerinden skin satışı yapmak yasak mı değil mi? Genişletmek için tıkla... Eğer skin kazanıp bynogame aracılığıyla satıcaksan büyük paralar için sıkıntı yaşarsın. Vergi vermen lazım.
sago0202 Decapat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 442 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2024 #3 basimAC dedi: Eğer kumar yoluyla skin kazanıp bynogame aracılığıyla satıcaksan büyük paralar için sıkıntı yaşarsın. Vergi vermen lazım Genişletmek için tıkla... Büyük para değil benim bynogame'den aldığım ve sonrasında kullanmayıp satmak istediğim skinler çok büyük değil 5-10 K
basimAC dedi: Eğer kumar yoluyla skin kazanıp bynogame aracılığıyla satıcaksan büyük paralar için sıkıntı yaşarsın. Vergi vermen lazım Genişletmek için tıkla... Büyük para değil benim bynogame'den aldığım ve sonrasında kullanmayıp satmak istediğim skinler çok büyük değil 5-10 K
basimAC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ocak 2018 Mesajlar 1.391 Çözümler 33 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Kadın 22 Şubat 2024 #4 sago0202 dedi: Büyük para değil benim bynogame'den aldığım ve sonrasında kullanmayıp satmak istediğim skinler çok büyük değil 5-10 K Genişletmek için tıkla... 5K para bir şey olmaz ama 10 K için net bir şey söyleyemem. Son düzenleme: 22 Şubat 2024
sago0202 dedi: Büyük para değil benim bynogame'den aldığım ve sonrasında kullanmayıp satmak istediğim skinler çok büyük değil 5-10 K Genişletmek için tıkla... 5K para bir şey olmaz ama 10 K için net bir şey söyleyemem.
A ardanoir Kilopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 3.516 Çözümler 74 Yer Türkiye Cumhuriyeti 22 Şubat 2024 #5 basimAC dedi: Eğer kumar yoluyla skin kazanıp ByNoGame aracılığıyla satacaksan büyük paralar için sıkıntı yaşarsın. Vergi vermen lazım. 2018 de CS:GO jackpotçuydum skinleri ByNoGame aracılığıyla SATA SATA 1 yılda 250bin TL kazandım. 5 ay sonra kapıma polisler dayandı. Genişletmek için tıkla... Vergiyi ByNoGame kendisi kesiyor zaten. Kimsenin başına durduk yere polislik olay gelmez.
basimAC dedi: Eğer kumar yoluyla skin kazanıp ByNoGame aracılığıyla satacaksan büyük paralar için sıkıntı yaşarsın. Vergi vermen lazım. 2018 de CS:GO jackpotçuydum skinleri ByNoGame aracılığıyla SATA SATA 1 yılda 250bin TL kazandım. 5 ay sonra kapıma polisler dayandı. Genişletmek için tıkla... Vergiyi ByNoGame kendisi kesiyor zaten. Kimsenin başına durduk yere polislik olay gelmez.
sago0202 Decapat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 442 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2024 #6 basimAC dedi: 5K para bir şey olmaz ama 10 K için net bir şey söyleyemem. Üstte yazdım bak ben sorun yaşamıştım. Genişletmek için tıkla... Kendi yüklediğimiz param ile aldım saterken ne vergisi çok saçma geldi bana ardanoir dedi: Vergiyi ByNoGame kendisi kesiyor zaten. Kimsenin başına durduk yere polislik olay gelmez. Genişletmek için tıkla... Bencede herkes atıp tutuyor
basimAC dedi: 5K para bir şey olmaz ama 10 K için net bir şey söyleyemem. Üstte yazdım bak ben sorun yaşamıştım. Genişletmek için tıkla... Kendi yüklediğimiz param ile aldım saterken ne vergisi çok saçma geldi bana ardanoir dedi: Vergiyi ByNoGame kendisi kesiyor zaten. Kimsenin başına durduk yere polislik olay gelmez. Genişletmek için tıkla... Bencede herkes atıp tutuyor
basimAC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ocak 2018 Mesajlar 1.391 Çözümler 33 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Kadın 22 Şubat 2024 #7 ardanoir dedi: Vergiyi ByNoGame kendisi kesiyor zaten. Kimsenin başına durduk yere polislik olay gelmez. Genişletmek için tıkla... Anladım Son düzenleme: 22 Şubat 2024
ardanoir dedi: Vergiyi ByNoGame kendisi kesiyor zaten. Kimsenin başına durduk yere polislik olay gelmez. Genişletmek için tıkla... Anladım
sago0202 Decapat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 442 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2024 #8 basimAC dedi: 250.000 TL paranın içinden vergi konusunda sıkıntı olmuş ondan geldiler. Sonra bynogame ile çözüldü. Sadece karakola kadar gittim geldim o kadar Genişletmek için tıkla... Bnmki büyük para değil bynogameden aldığım itemi tekrardan satacağım alırken vergi satarken zaten vergi+komisyon veriyoz Sorun yaşamadım çözüldü. Son düzenleme: 15 Kasım 2024
basimAC dedi: 250.000 TL paranın içinden vergi konusunda sıkıntı olmuş ondan geldiler. Sonra bynogame ile çözüldü. Sadece karakola kadar gittim geldim o kadar Genişletmek için tıkla... Bnmki büyük para değil bynogameden aldığım itemi tekrardan satacağım alırken vergi satarken zaten vergi+komisyon veriyoz Sorun yaşamadım çözüldü.