Frxzby Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 201 Yer Bartın Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #1 Gördüğünüz gibi bu şekilde nasıl yaparım?
Dogancanvural Kilopat Katılım 30 Aralık 2018 Mesajlar 185 22 Nisan 2021 #2 Kodla giriliyordu fakat aklımda değil araştırman gerek kodları.
EmirOzylds Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 830 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş iş 22 Nisan 2021 #3 Oyun içindeyken seçenekler> oyun ayarları> gösterge rengi sanırım.
Frxzby Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 201 Yer Bartın Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #4 EmirOzylds dedi: Oyun içindeyken seçenekler> oyun ayarları> gösterge rengi sanırım. Genişletmek için tıkla... Yok öyle değil oradaki fotoğrafta mesela sol alttaki can ve zırh barı şeffaf ya o yüzden demiştim. Dogancanvural dedi: Kodla giriliyordu fakat aklımda değil araştırman gerek kodları. Genişletmek için tıkla... Nereden bulabilirim peki.
EmirOzylds dedi: Oyun içindeyken seçenekler> oyun ayarları> gösterge rengi sanırım. Genişletmek için tıkla... Yok öyle değil oradaki fotoğrafta mesela sol alttaki can ve zırh barı şeffaf ya o yüzden demiştim. Dogancanvural dedi: Kodla giriliyordu fakat aklımda değil araştırman gerek kodları. Genişletmek için tıkla... Nereden bulabilirim peki.
Umut 77 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 4.860 Çözümler 16 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #5 Oyun ayarlarına girin. Gösterge arkaplanı saydamlığını düşürün.
Frxzby Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 201 Yer Bartın Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #6 Umut 77 dedi: Oyun ayarlarına girin. Gösterge arkaplanı saydamlığını düşürün. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler dediğiniz gibi yaptım ve işe yaradı.
Umut 77 dedi: Oyun ayarlarına girin. Gösterge arkaplanı saydamlığını düşürün. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler dediğiniz gibi yaptım ve işe yaradı.