CS:GO Cases sitesi güvenilir mi?

Güvenilir olarak biliyorum ancak böyle sitelere çok güvenmeyin. En güveniliri bile çok güvenli değildir. API key ile dolandırılma olayları olabiliyor.
Buradan sitenin ayrıntılarına ulaşabilirsiniz.

Son düzenleme:
Site güvenilir şu ana kadar onlarca dolar yatırdım ve çok güzel skinler çektim steame bu arada FLIX kodunu kullanarak para kazanabilirsin.
hocam merhaba rahtsız ediyorum ama kusura bakmayın , ben 120 liralık bir item düşürdüm ama bunu çekmem için siteye min 2 dolar yatırmam gerekiyordu. Yatırdım skini çekmek istediğimde stokda kalmamış bende başka bir skin ile değiştirdim ve onu çekmeye çalışıyorum ama bu seferde hata veriyor ne yapmam lazım ?

hocam merhaba rahtsız ediyorum ama kusura bakmayın , ben 120 liralık bir item düşürdüm ama bunu çekmem için siteye min 2 dolar yatırmam gerekiyordu. Yatırdım skini çekmek istediğimde stokda kalmamış bende başka bir skin ile değiştirdim ve onu çekmeye çalışıyorum ama bu seferde hata veriyor ne yapmam lazım ?
Bu tür siteleri kullanmayı bıraktım, hepsi sahte siteler fakat zamanında sağlam skinler çektim. Bilmiyorum hatanızı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı