CS:GO ceza sistemi iyice saçmalamaya başladı

207061

Megapat
Katılım
4 Nisan 2018
Mesajlar
5.668
Makaleler
1
Çözümler
40
Merhaba arkadaşlar. Size 2 aydır düzenli olarak yaşadığım bir problemden bahsetmek istiyorum. Ortalık pazar yeri gibi olmadığından rekabetçi modunda oynamayı seviyorum. Ancak 2 aydır sürekli uzaklaştırma cezası alıyorum. Bizim çoluk çocuk, ben oyunda birinciyken son elde beni oyundan atıyor. Yeni moda oldu bu. Oyundan atılmalar arttıkça ceza süresi artıyor, rütbe düşüyor. 7 günlük cezam daha yeni dolmuşken dün sunucuda bir sorun oldu ve genel lag gerçekleşti. Aniden 800'lere ulaşan ping nedeniyle kıpırdayamadım bile. AFK olmaktan ötürü oyundan atıldım ve hop gül gibi 7 gün daha. G1 rütbesinden S2'ye düştüm bu nedenle.
Steam'e önceden oyun üzerinden şikayet yazıyordum ancak artık bu paneli de göremiyorum.
Haftalardır ceza alıyorum :D Küfür yok, hile hiç kullanmam, yenilirsem de oyunu bozmadan son ele kadar götürürüm. Ama sıkıcı olmaya başladı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Zula oyna. Hile yok ceza yok. Herkes paralı diyor ama csgo 24₺ veriyoz baştan. Hem zula parası var oynadıkça kazanıyon. Skin sistemi daha kolay. Daha çok oyun modu var. Seslendirmeler türkçe.
 
Yarı-profesyonel bir CS GO oyuncu olarak ben de Faceit sistemine aylık 27 lira civarı para ödüyorum. Eve MM (Matchmaking) oyun sunucuları ne yazık ki böyle şeylere maruz kalıyor. Tavsiyem yakında ki sunucularda Türk oyuncuları ile girmen.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı