Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2022 #1 Dostlarım, CS:GO'da oyunun kendi CFG dosyası nerede? Oyun içinden ayarlar yaptım şimdi ekstradan alias kodları ekleyeceğim ancak CFG dosyasını bulamadım.
Dostlarım, CS:GO'da oyunun kendi CFG dosyası nerede? Oyun içinden ayarlar yaptım şimdi ekstradan alias kodları ekleyeceğim ancak CFG dosyasını bulamadım.
Çözüm wanetage 15 Ekim 2022 C:\Program Files (x86)\Steam\userdata\kullanıcı numarası\730\local\cfg Birden fazla kullanıcı varsa numarayı da takas bağlantınızdan öğrenebilirsiniz. Sign In steamcommunity.com
C:\Program Files (x86)\Steam\userdata\kullanıcı numarası\730\local\cfg Birden fazla kullanıcı varsa numarayı da takas bağlantınızdan öğrenebilirsiniz. Sign In steamcommunity.com
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.549 Makaleler 15 Çözümler 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2022 #2 C:\Program Files (x86)\Steam\userdata\kullanıcı numarası\730\local\cfg Birden fazla kullanıcı varsa numarayı da takas bağlantınızdan öğrenebilirsiniz. Sign In steamcommunity.com Son düzenleme: 15 Ekim 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
C:\Program Files (x86)\Steam\userdata\kullanıcı numarası\730\local\cfg Birden fazla kullanıcı varsa numarayı da takas bağlantınızdan öğrenebilirsiniz. Sign In steamcommunity.com
KS KS Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2022 #3 wanetage dedi: C:\Program Files (x86)\Steam\userdata\kullanıcı numarası\730\local\cfg Birden fazla kullanıcı varsa numarayı da takas bağlantınızdan öğrenebilirsiniz. https://steamcommunity.com/id/me/tradeoffers/privacy#trade_offer_access_url Eki Görüntüle 1544631 Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
wanetage dedi: C:\Program Files (x86)\Steam\userdata\kullanıcı numarası\730\local\cfg Birden fazla kullanıcı varsa numarayı da takas bağlantınızdan öğrenebilirsiniz. https://steamcommunity.com/id/me/tradeoffers/privacy#trade_offer_access_url Eki Görüntüle 1544631 Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.