MECHİRON Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 460 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar, fov olur, FPS arttırma... Öyle CFG kodları atar mısınız? Bir de güzel bir cross ve hassaiyet önerisi bekliyorum.
Arkadaşlar, fov olur, FPS arttırma... Öyle CFG kodları atar mısınız? Bir de güzel bir cross ve hassaiyet önerisi bekliyorum.
Kernel60Hz Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 227 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2023 #2 MECHİRON dedi: Arkadaşlar, fov olur, FPS arttırma... Öyle CFG kodları atar mısınız? Bir de güzel bir cross ve hassaiyet önerisi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... CS:GO'nun başlatma seçeneklerine yaz bu kodları. -Particles 1 -dxlevel 81 -high
MECHİRON dedi: Arkadaşlar, fov olur, FPS arttırma... Öyle CFG kodları atar mısınız? Bir de güzel bir cross ve hassaiyet önerisi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... CS:GO'nun başlatma seçeneklerine yaz bu kodları. -Particles 1 -dxlevel 81 -high
MECHİRON Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 460 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2023 #3 Kernel60Hz dedi: CS:GO'nun başlatma seçeneklerine yaz bu kodları. -Particles 1 -dxlevel 81 -high Genişletmek için tıkla... Daha fazlasınıda yazdım zaten bana conseladan lazım.
Kernel60Hz dedi: CS:GO'nun başlatma seçeneklerine yaz bu kodları. -Particles 1 -dxlevel 81 -high Genişletmek için tıkla... Daha fazlasınıda yazdım zaten bana conseladan lazım.