CS:GO Cheat Engine'den sonra FPS düştü

Arda321

Hectopat
Daha fazla  
Selam yaklaşık 1 hafta önce Cheat Engine indirdim bugünde FPS düştü acaba neden düştü önceden 700 800 alıyorken şimdi 500 600 alıyorum sebebi ne olabilir Cheat Engine indirince bir sürü virüslü dosya indirmiş onları sildim.

Kendiniz diyorsunuz virüs bulaştı diye, temizlik yapmayı deneyin bilgisayarınıza. Bir de emek verilmesi gereken şeyleri hile ile çözmeye çalışmayın.

Artı -1 Eksi
Duygulara tercüman olmussun hocam.

Tanımadığınız birisine nasıl bu kadar kötü mesajlar yazabiliyorsunuz? Cheat Engine her türlü oyunda sayıları arttırabilmek için kullanılabilen bir uygulama. Ya off hilecilerden bıktım tarzı bir düşünce ile mi bu yorumu yazıyorsunuz?

@cortex47 gereksiz mesajdan alacağınız ceza kesin bu kadar toxic olmaman gerekiyor tanımadığın insanlara karşı.

Selam yaklaşık 1 hafta önce Cheat Engine indirdim bugünde FPS düştü acaba neden düştü önceden 700 800 alıyorken şimdi 500 600 alıyorum sebebi ne olabilir Cheat Engine indirince bir sürü virüslü dosya indirmiş onları sildim.

Daha çok program arkada vs çalışıyor ise daha düşük FPS normal. Sizi etkilemiyor ise 500-600 FPS ile devam edin.

E işte hocam niye diyorlar beterini görürsünüz inşallah diye?

Bilgisizlik ve ergenlik döneminde olmanın getirdiği nefret bence. Saçma yorum yazmış cezasını aldı zaten.

FPS yükselmesi için dediğim gibi arkada çalışan programları kapatıp tekrar deneyin.

Hocalarım CS de açmadım GTA 5'te açtım ve bu uygulamayı indirince 3 tane daha uygulama indirdi wpn rav bir de bir tane daha bir şey vardı.

Bu programlar virüs müş herhalde öyle duydum.

Bu programlar virüs müş herhalde öyle duydum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı