kitkatr Picopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 149 7 Mayıs 2021 #1 CS:GO sticker aldım 2 tane cok pahalı değil kullandıktan sonra eskimeye başlar mı ne kadar sürer ve skinsiz silah(ak) üzerine yapıştırmak mantıklı mı?
CS:GO sticker aldım 2 tane cok pahalı değil kullandıktan sonra eskimeye başlar mı ne kadar sürer ve skinsiz silah(ak) üzerine yapıştırmak mantıklı mı?
jdasb14 Femtopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #2 Sticker eskimez. Silah skinleri de dahil. Ben 4 yıldır aynı stickerli şeyi kullanıyorum hiç öyle bir şeyle karşılaşmadım
Sticker eskimez. Silah skinleri de dahil. Ben 4 yıldır aynı stickerli şeyi kullanıyorum hiç öyle bir şeyle karşılaşmadım
FRAGX Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.730 Çözümler 9 7 Mayıs 2021 #3 Kazımadığınız sürece eskime veya yıpranma gibi bir durum olmaz.
E engineeringstudent Hectopat Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 232 Çözümler 1 7 Mayıs 2021 #4 Silah skinleri ve stickerlar eskimez hocam. Nasıl aldıysanız öyle kalır.(Factory New, Field Tested vb.)
Silah skinleri ve stickerlar eskimez hocam. Nasıl aldıysanız öyle kalır.(Factory New, Field Tested vb.)
kitkatr Picopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 149 7 Mayıs 2021 #5 jdasb14 dedi: Sticker eskimez. Silah skinleri de dahil. Ben 4 yıldır aynı stickerli şeyi kullanıyorum hiç öyle bir şeyle karşılaşmadım Genişletmek için tıkla... Skinsiz ak ye yapıştırmak mantıklımı skin alıncamı yapıştırayım kalırmı üzerinde
jdasb14 dedi: Sticker eskimez. Silah skinleri de dahil. Ben 4 yıldır aynı stickerli şeyi kullanıyorum hiç öyle bir şeyle karşılaşmadım Genişletmek için tıkla... Skinsiz ak ye yapıştırmak mantıklımı skin alıncamı yapıştırayım kalırmı üzerinde
FRAGX Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.730 Çözümler 9 7 Mayıs 2021 #6 kitkatr dedi: Skinsiz ak ye yapıştırmak mantıklımı skin alıncamı yapıştırayım kalırmı üzerinde. Genişletmek için tıkla... Kazıyabilirsiniz fakat kazırsanız üstünden tamamen silinir. Sanırım 3-4 kere kazıma hakkınız var ve her kazımada daha da silinir.
kitkatr dedi: Skinsiz ak ye yapıştırmak mantıklımı skin alıncamı yapıştırayım kalırmı üzerinde. Genişletmek için tıkla... Kazıyabilirsiniz fakat kazırsanız üstünden tamamen silinir. Sanırım 3-4 kere kazıma hakkınız var ve her kazımada daha da silinir.
E engineeringstudent Hectopat Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 232 Çözümler 1 7 Mayıs 2021 #7 Aldığınız skine ayrı yapıştırmanız lazım.
kitkatr Picopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 149 7 Mayıs 2021 #8 FRAGX dedi: Kazıyabilirsiniz fakat kazırsanız üstünden tamamen silinir. Sanırım 3-4 kere kazıma hakkınız var ve her kazımada daha da silinir. Genişletmek için tıkla... Hep kalmasını istiyorum cok ucuza almadım zaten kazımam yani demek istedigim sonradan skin alsam stickerler yine ustune geçermi
FRAGX dedi: Kazıyabilirsiniz fakat kazırsanız üstünden tamamen silinir. Sanırım 3-4 kere kazıma hakkınız var ve her kazımada daha da silinir. Genişletmek için tıkla... Hep kalmasını istiyorum cok ucuza almadım zaten kazımam yani demek istedigim sonradan skin alsam stickerler yine ustune geçermi
E engineeringstudent Hectopat Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 232 Çözümler 1 7 Mayıs 2021 #9 kitkatr dedi: Hep kalmasını istiyorum cok ucuza almadım zaten kazımam yani demek istedigim sonradan skin alsam stickerler yine ustune geçermi Genişletmek için tıkla... Geçmez hocam, her skine ayrı yapistirmaniz lazım.Skinsiz ak'ye yapıştırırsanız onda kalır,skinli silaha geçmez.
kitkatr dedi: Hep kalmasını istiyorum cok ucuza almadım zaten kazımam yani demek istedigim sonradan skin alsam stickerler yine ustune geçermi Genişletmek için tıkla... Geçmez hocam, her skine ayrı yapistirmaniz lazım.Skinsiz ak'ye yapıştırırsanız onda kalır,skinli silaha geçmez.