CS:GO çıkartma eskir mi?

kitkatr

Picopat
CS:GO sticker aldım 2 tane cok pahalı değil kullandıktan sonra eskimeye başlar mı ne kadar sürer ve skinsiz silah(ak) üzerine yapıştırmak mantıklı mı?

Sticker eskimez. Silah skinleri de dahil. Ben 4 yıldır aynı stickerli şeyi kullanıyorum hiç öyle bir şeyle karşılaşmadım

Sticker eskimez. Silah skinleri de dahil. Ben 4 yıldır aynı stickerli şeyi kullanıyorum hiç öyle bir şeyle karşılaşmadım

Skinsiz ak ye yapıştırmak mantıklımı skin alıncamı yapıştırayım kalırmı üzerinde

Skinsiz ak ye yapıştırmak mantıklımı skin alıncamı yapıştırayım kalırmı üzerinde.

Kazıyabilirsiniz fakat kazırsanız üstünden tamamen silinir. Sanırım 3-4 kere kazıma hakkınız var ve her kazımada daha da silinir.

Kazıyabilirsiniz fakat kazırsanız üstünden tamamen silinir. Sanırım 3-4 kere kazıma hakkınız var ve her kazımada daha da silinir.

Hep kalmasını istiyorum cok ucuza almadım zaten kazımam yani demek istedigim sonradan skin alsam stickerler yine ustune geçermi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…