hile kodlayan hacker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.922 Makaleler 2 Çözümler 9 7 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar oyundaki çıkartma kapsüllerinin indirime girdiğini görmüşsünüzdür. Şimdi alınıp indirim bitince satılır mı? Veya indirim sonsuza kadar sürer mi?
Arkadaşlar oyundaki çıkartma kapsüllerinin indirime girdiğini görmüşsünüzdür. Şimdi alınıp indirim bitince satılır mı? Veya indirim sonsuza kadar sürer mi?
curiousoftech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 9.095 Çözümler 32 7 Nisan 2021 #2 Kısa vadede (3 aylık süreçte) bir karı olmaz. Alıp 6 ay bekletirim diyorsanız orasını bilemem.
anılDLL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.322 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Nisan 2021 #3 1 defa açtım, zarar ettim. 3 4 tane alıp açarsanız kar edilebilir. Satma işleri riskli oluyor, açılması en mantıklı şahsen.
1 defa açtım, zarar ettim. 3 4 tane alıp açarsanız kar edilebilir. Satma işleri riskli oluyor, açılması en mantıklı şahsen.
hile kodlayan hacker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.922 Makaleler 2 Çözümler 9 7 Nisan 2021 #4 curiousoftech dedi: Kısa vadede (3 aylık süreçte) bir karı olmaz. Alıp 6 ay bekletirim diyorsanız orasını bilemem. Genişletmek için tıkla... Amacım o yönde envanteri satıp aldıktan sonra biraz bekleyip envanterimi yükseltmek artar mı sizce?
curiousoftech dedi: Kısa vadede (3 aylık süreçte) bir karı olmaz. Alıp 6 ay bekletirim diyorsanız orasını bilemem. Genişletmek için tıkla... Amacım o yönde envanteri satıp aldıktan sonra biraz bekleyip envanterimi yükseltmek artar mı sizce?
nic0las Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 1.558 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sıradan Biri 7 Nisan 2021 #5 Alıp açmak mantıksız mı olur 30TL var şuan cüzdanda ?