L Lydranx Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #1 Arkadaşlar selam, ben 20 adet Rio CS:GO çıkartma kapsülü aldım. Bunların pazarda listelenmesi için son kullanım tarihi var mıdır? En az 1-2 yıl bekletmeyi düşünüyorum.
Arkadaşlar selam, ben 20 adet Rio CS:GO çıkartma kapsülü aldım. Bunların pazarda listelenmesi için son kullanım tarihi var mıdır? En az 1-2 yıl bekletmeyi düşünüyorum.
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.562 Makaleler 15 Çözümler 723 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #2 Hayır, son kullanma tarihi yok. Satmadığınız sürece sizde kalır.
E esrpkrlty Decapat Katılım 6 Nisan 2022 Mesajlar 562 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #3 Lydranx dedi: Arkadaşlar selam, ben 20 adet Rio CS:GO çıkartma kapsülü aldım. Eki Görüntüle 1611678 Bunların pazarda listelenmesi için son kullanım tarihi var mıdır? En az 1-2 yıl bekletmeyi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Yok bekleyebildiğiniz kadar bekleyin bence 1 2 sene sonra fiyatları 3 4 katına çıkar en az
Lydranx dedi: Arkadaşlar selam, ben 20 adet Rio CS:GO çıkartma kapsülü aldım. Eki Görüntüle 1611678 Bunların pazarda listelenmesi için son kullanım tarihi var mıdır? En az 1-2 yıl bekletmeyi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Yok bekleyebildiğiniz kadar bekleyin bence 1 2 sene sonra fiyatları 3 4 katına çıkar en az
L Lydranx Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #4 wanetage dedi: Hayır. Hep sizde kalacak. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Peki değerlenir Mi ne diyorsunuz ? 2025 Gibi Satmayı Düşünüyorum.
wanetage dedi: Hayır. Hep sizde kalacak. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Peki değerlenir Mi ne diyorsunuz ? 2025 Gibi Satmayı Düşünüyorum.
K karpuzklek Femtopat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 55 24 Aralık 2022 #5 Lydranx dedi: Teşekkürler. Peki değerlenir Mi ne diyorsunuz? 2025 Gibi Satmayı Düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Değerlenirde birkaç yıl önce yapsanız daha mantıklıydı çünkü çoğu oyuna zam gelmedi ama yavaş yavaş zamlanıyor oyunlar karınız hiç olabilir çünkü para sadece Steam'de geçerli
Lydranx dedi: Teşekkürler. Peki değerlenir Mi ne diyorsunuz? 2025 Gibi Satmayı Düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Değerlenirde birkaç yıl önce yapsanız daha mantıklıydı çünkü çoğu oyuna zam gelmedi ama yavaş yavaş zamlanıyor oyunlar karınız hiç olabilir çünkü para sadece Steam'de geçerli
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.562 Makaleler 15 Çözümler 723 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #6 Lydranx dedi: Teşekkürler. Peki değerlenir mi ne diyorsunuz? 2025 Gibi Satmayı Düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Çıkartmaların tasarımı Stockholm 2021 ve Antwerp 2022 çıkartmalarına göre çok kötü. Değerlenirse turnuva organizatörü ESL diye değerlenebilir belki.
Lydranx dedi: Teşekkürler. Peki değerlenir mi ne diyorsunuz? 2025 Gibi Satmayı Düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Çıkartmaların tasarımı Stockholm 2021 ve Antwerp 2022 çıkartmalarına göre çok kötü. Değerlenirse turnuva organizatörü ESL diye değerlenebilir belki.
E esrpkrlty Decapat Katılım 6 Nisan 2022 Mesajlar 562 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2022 #7 Lydranx dedi: Teşekkürler. Peki değerlenir Mi ne diyorsunuz? 2025 Gibi Satmayı Düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Değerlenir gibi gözüküyor Stockholm 2021'ler 10 TL'den başlıyor
Lydranx dedi: Teşekkürler. Peki değerlenir Mi ne diyorsunuz? 2025 Gibi Satmayı Düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Değerlenir gibi gözüküyor Stockholm 2021'ler 10 TL'den başlıyor
tarkkb Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 737 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2022 #8 esrpkrlty dedi: Yok bekleyebildiğiniz kadar bekleyin bence 1 2 sene sonra fiyatları 3 4 katına çıkar en az Genişletmek için tıkla... Neye göre bu yorumu yapıyorsunuz? Öngörülemez bir şey olduğunu düşünüyorum ben.
esrpkrlty dedi: Yok bekleyebildiğiniz kadar bekleyin bence 1 2 sene sonra fiyatları 3 4 katına çıkar en az Genişletmek için tıkla... Neye göre bu yorumu yapıyorsunuz? Öngörülemez bir şey olduğunu düşünüyorum ben.
E esrpkrlty Decapat Katılım 6 Nisan 2022 Mesajlar 562 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2022 #9 tarkkb dedi: Neye göre bu yorumu yapıyorsunuz? Öngörülemez bir şey olduğunu düşünüyorum ben. Genişletmek için tıkla... öncekilere göre ama duruma göre değişir
tarkkb dedi: Neye göre bu yorumu yapıyorsunuz? Öngörülemez bir şey olduğunu düşünüyorum ben. Genişletmek için tıkla... öncekilere göre ama duruma göre değişir