CS:GO Çıkartma | Magic Rush Ball (Lenticular) stickerı ne zaman satılmalı?

aziz ateş yld

Centipat
İyi akşamlar. Sticker kasasından bunu çıkardım tekte inanamadım. Bu stickeri ne zaman satmalıyım? CS2 çıkınca mı satayim? Şu an 560TL.

Bu tarz stickerlar çabuk satılmıyor. Genelde fiyatları hep dalgalı olur bununda öyle. Şu an çoğu skinin fiyatı düşük satıp skin almak daha mantıklı bence daha dogrusu ben oyle yapardım. CS2 çıkınca her şeyin fiyatı artacak. Ben elimde tek bir şey tutacagima skinlere bölüp değerlenmesini beklerdim. CS2 geldiginde operasyonda gelecek bu parayı operasyonda kullanabilirsiniz.

Hocam teşekkür ederim konuyu görüp vay neler çıkarıyorar dedim bende açtım 1 tane Blue gem (glitter) çıktı 92 TL kısa günün kârı. Bu arda pek artacağını sanmıyorum illaki artar ama popüler skinler ile daha çok kâr elde edebilirsiniz.Yanlış hatırlamıyorsam major gelecek o zaman düşecek fiyatlar şimdi satıp fiyatlar düşünce güzel bir skin alabilirsiniz.Skin almak istemezseniz operasyon gelince pass alırsınız.

Şuan satmanı önermem, Paris Major güncellemesi geldiği için item fiyatları düştü. 1 aya tekrar eski haline döner.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…