CS:GO çıkartmaları değerlenir mi?

spiritual

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

Daha önceden envanterimde bulunan ve ucuza sattığım çoğu çıkartma 1 yılda bile 4-5 kat değerlendiğinden dolayı bir süredir çoğunluğu holo olmak üzere envanterime holo ve parlak takım çıkartmaları ekliyorum. Çok büyük çoğunluğu da 2020 RMR çıkartmaları. Ekleyebildiğim her takımdan eklemeye çalışıyorum; şu anlık ESPADA, Gen.G, Renegades, GODSENT, G2, 100 Thieves ve Berlin 2019'dan INTZ çıkartmalarım var, hepsinden 4-5 tane olacak şekilde.

Ancak özellikle INTZ çıkartmalarını merak ediyorum, pazarda çok az bulunuyorlar ve yine de bana ucuz geldi:
1682239424078.png

Sizce 4-5 yıl sonra fiyatlarda büyük bir değişim olur mu? Hangi takım çıkartmalarını eklememi önerirsiniz? Yatırım tavsiyesi olmasa da tavsiyelerinizi bekliyorum 😊

Merhaba arkadaşlar.

Daha önceden envanterimde bulunan ve ucuza sattığım çoğu çıkartma 1 yılda bile 4-5 kat değerlendiğinden dolayı bir süredir çoğunluğu holo olmak üzere envanterime holo ve parlak takım çıkartmaları ekliyorum. Çok büyük çoğunluğu da 2020 RMR çıkartmaları. Ekleyebildiğim her takımdan eklemeye çalışıyorum; şu anlık ESPADA, Gen. G, Renegades, GODSENT, G2, 100 Thieves ve Berlin 2019'dan INTZ çıkartmalarım var, hepsinden 4-5 tane olacak şekilde.

Ancak özellikle INTZ çıkartmalarını merak ediyorum, pazarda çok az bulunuyorlar ve yine de bana ucuz geldi:
Eki Görüntüle 1751480
Sizce 4-5 yıl sonra fiyatlarda büyük bir değişim olur mu? Hangi takım çıkartmalarını eklememi önerirsiniz? Yatırım tavsiyesi olmasa da tavsiyelerinizi bekliyorum 😊

Bana kalırsa olabilir öyle çok olay var çünkü

Merhaba arkadaşlar.

Daha önceden envanterimde bulunan ve ucuza sattığım çoğu çıkartma 1 yılda bile 4-5 kat değerlendiğinden dolayı bir süredir çoğunluğu holo olmak üzere envanterime holo ve parlak takım çıkartmaları ekliyorum. Çok büyük çoğunluğu da 2020 RMR çıkartmaları. Ekleyebildiğim her takımdan eklemeye çalışıyorum; şu anlık ESPADA, Gen.G, Renegades, GODSENT, G2, 100 Thieves ve Berlin 2019'dan INTZ çıkartmalarım var, hepsinden 4-5 tane olacak şekilde.

Eki Görüntüle 1751480
Hocam 4 5 yıl beklemeye değeceğini sanmıyorum. O kadar büyük bir artış olmaz bence.

1682240872009.png

300 adet almıştım tanesini 1-2liradan. 25-30a dayanınca komple satıp bıçak almıştım. Yapılır mı? Güzel ve parlaksa evet.

Eki Görüntüle 1751500
300 adet almıştım tanesini 1-2liradan. 25-30a dayanınca komple satıp bıçak almıştım. Yapılır mı? Güzel ve parlaksa evet.
@spiritual Çok sayıda alınacaksa kesinlikle mantıklı. Fakat 4 5 tane çıkartmanın fiyatı artınca cebinize yüklü bir para geçmez.

hem 4-5 yıl sonra değerlenirse hevesimi de almış olursam satarım ortalama bir para da getirir diye düşünüyorum.
Hocam TL'nin durumu malum.(Diyelim ki) 3 yıl sonra dolar 3 katına çıkıp alım gücü 5 kat düştüğü zaman, sizin çıkartmalar dolar bazında en fazla 2 kat artar(çünkü steam dolar kurunu geriden takip ediyor). Zararda olan siz olursunuz. Ha eğer çıkartmanın kendi değeri de fırlarsa o zaman verdiğiniz paraya değer.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı