Arkadaşlar iyi günler. Bugün her gün yaptığım gibi CS GO'ya girdim ve girdiğimde ses gelmiyordu sadece cızırtı geliyordu. İlk başta bilgisayarda sorun olabileceğini düşündüm. Youtube'ye girdim, başka oyunlara girdim fakat hiçbir sorun yoktu sadece CS'de olan bir şeydi. Oyun dosyalarını da doğruladım hiçbir şey değişmedi. N'olur yardım edin arkadaşlar bunun bir çözümü yok mudur
Selam, az önce ben de oyuna girdiğimde aynı sorunla karşılaştım, hatta şiddet arttıkça tırstım, patlayacak mı monitör suratımda falan diye. Sanırım oyuna gelen yeni güncellemeyle bir şeyleri bozdular çünkü internete aratır aratmaz ilk bu konu çıktı ve sen de sorunu yeni yaşamışsın.
Bir anda girdim ve aşırı derecede cızırtılı bir ses var. CS:GO'dan kaynaklanan bir problem, büyük ihtimal Zeptopat'ın dediği gibi bir olay oldu. Güncelleme hatasıdır, umarım düzelir. Tabii yine de ticket atmakta fayda var, benim yerime de atarsanız çok sevinirim.
Merhaba az önce update yapıp oyuna girdim kulaklıkta cızırtı vardı önce bozulduğunu düşündüm fakat Youtube'da hiç bir sorun yoktu. Oyuna girdiğimde cızırtı başlıyordu sanırım, update ile alakalı bazı kişilerde sorun yok. Umarım en kısa zamanda düzeltirler iyi geceler.
Evet herkese merhaba, ben de bir 2 saat once CS:GO'yu güncelledim, oyuna bir girdim cızırtı guncellemeden once yoktu. Güncellemeden sonra oldu bence oyunu silmeyin. Geçmez ama geçen varsa söylesin biz de silelim geri yükleyelim. Çünkü oyunda gaza gelmek için şarkı açıyorum, cızırtıdan duyulmuyor.