fromhell1 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 6.107 Makaleler 2 Çözümler 36 Yer İstanbul/Gaziosmanpaşa 2 Şubat 2020 #1 CS:GO'da black bar oluyor diye Windows çözünürlüğünü düşüreyim dedim, orada da tam ekran olmuyor yine 4 tarafta da balck bar çıkıyor, ne yapabilirim?
CS:GO'da black bar oluyor diye Windows çözünürlüğünü düşüreyim dedim, orada da tam ekran olmuyor yine 4 tarafta da balck bar çıkıyor, ne yapabilirim?
Çözüm fromhell1 2 Şubat 2020 MR-2 dedi: Monitörünüzün ve ekran kartınızın ölçeklendirme ayarları çakışıyor muhtemelen. Birisinden kapatıp diğeri ile ayarlayın. Genişletmek için tıkla... Tamam, şimdi çözdüm. Radeon ayarlarından sadece CS:GO için tam ekran seçmişim. Normalden yapınca düzeldi.
MR-2 dedi: Monitörünüzün ve ekran kartınızın ölçeklendirme ayarları çakışıyor muhtemelen. Birisinden kapatıp diğeri ile ayarlayın. Genişletmek için tıkla... Tamam, şimdi çözdüm. Radeon ayarlarından sadece CS:GO için tam ekran seçmişim. Normalden yapınca düzeldi.
MR-2 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 1.825 Çözümler 14 Yer Gensokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2020 #2 Monitörünüzün ve ekran kartınızın ölçeklendirme ayarları çakışıyor muhtemelen. Birisinden kapatıp diğeri ile ayarlayın. Artı 0 Eksi
Monitörünüzün ve ekran kartınızın ölçeklendirme ayarları çakışıyor muhtemelen. Birisinden kapatıp diğeri ile ayarlayın.
KS KS fromhell1 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 6.107 Makaleler 2 Çözümler 36 Yer İstanbul/Gaziosmanpaşa 2 Şubat 2020 #3 MR-2 dedi: Monitörünüzün ve ekran kartınızın ölçeklendirme ayarları çakışıyor muhtemelen. Birisinden kapatıp diğeri ile ayarlayın. Genişletmek için tıkla... Tamam, şimdi çözdüm. Radeon ayarlarından sadece CS:GO için tam ekran seçmişim. Normalden yapınca düzeldi. Artı 0 Eksi Çözüm
MR-2 dedi: Monitörünüzün ve ekran kartınızın ölçeklendirme ayarları çakışıyor muhtemelen. Birisinden kapatıp diğeri ile ayarlayın. Genişletmek için tıkla... Tamam, şimdi çözdüm. Radeon ayarlarından sadece CS:GO için tam ekran seçmişim. Normalden yapınca düzeldi.