CS:GO çözünürlük 16.9 vs 4.3

404gta

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i7 9700k
rx 6600 xt
Arkadaşlar, Valorant'ı bırakıp CS seçkin satın aldım ancak 16.9 oynuyorum. Sadece wantep çalıştım, 4.3 de kafaları göremiyorum. Profesyonel olmak için 4.3 şart mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, Valorant'ı bırakıp CS seçkin satın aldım ancak 16.9 oynuyorum. Sadece wantep çalıştım, 4.3 de kafaları göremiyorum. Profesyonel olmak için 4.3 şart mı?

Hayır istediğiniz gibi oynayabilirsiniz 16:9 oynayan e-sporcular da var zaten.

Kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle oyna.

Arkadaşlar, Valorant'ı bırakıp CS seçkin satın aldım ancak 16.9 oynuyorum. Sadece onetap çalıştım, 4.3 de kafaları göremiyorum. Profesyonel olmak için 4.3 şart mı?
Kendini nasıl rahat hissedersen öyle. Fakat 4:3 1280x960 çözünürlükte oynarsanız bir şey farkedeceksiniz.

Hayır istediğiniz gibi oynayabilirsiniz 16:9 oynayan e-sporcular da var zaten.
mesela 1600dpi oyun içi valorant 0.2 cs go 0.65 hassasiyetinde oynuyorum diğer e sporcular gibi yaptığımda oynayamıyorum kendi ayarımda çat çat vuruyorum. ilerde karşıma aşırı iyiler geldiğinde onlara karşılık verecek kadar iyi olabilir miyim bu ayarlarla ?

Kendini nasıl rahat hissedersen öyle. Fakat 4:3 1280x960 çözünürlükte oynarsanız bir şey farkedeceksiniz.
biraz daha geniş ama ben awpci değilim artık elimde 3 tendon koptu tedavi görüyorum shift ctrl basamasam da wantep güzel atıyorum :d geniş olması iyi de kafası biraz daha vucuttan ayrık olsa daha iyi tuttururum.

Siz nasıl rahatsanız öyle oynayın hocam. Birine uymak zorunda değilsiniz, yüksek DPI yüksek Sens'le oynayan oyuncular da var.

Stretched mı oynuyorsunuz Black Bars mı?

Kardeş nasıl rahat ediyorsan nasıl çatır çatır vuruyorsan o ayar sana uygundur. Bunun bir standartı yok. Ayrıca 4:3'ün 16:9'a göre avantajı olduğu kadar bazı dezavantajları da var. Adamlar 4:3'de daha hızlı koşar gibi görünürler. Çünkü çözünürlük azaldığı için ekranda saniyedeki piksel değişimi daha hızlı oluyor. Ayrıca 4:3'ün görüş alanı 16:9'a göre daha dar. 16:9'da ekranın en kenarındaki adamı 4:3'te göremezsin.

Stretched mı oynuyorsunuz Black Bars geniş ekran oynuyordum kafalar vucuda yakın görünüyor

adamların kafası 16.9da daha meydanda ayrıca şöyle bir tecrübe edindim monitöre yakın oynuyorsanız 16.9 deneyin uzak oynuyorsanız 4.3 ben uzağı göremediğim için monitöre yakınım adamları daha net görüyorum kafam karışmıyor.

dar görüntüyü editle esnetirseniz adamın kafası vucuda yapışıyor resmen :d

Dosya Ekleri

• Counter-Strike_ Global Offensive - Direct3D 9 4.08.2023 17_31_44.png
    1,4 MB · Görüntüleme: 62
  • Counter-Strike_ Global Offensive - Direct3D 9 4.08.2023 17_32_33.png
    2 MB · Görüntüleme: 65
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…