CS:GO çözünürlük 16.9 vs 4.3

Karşına iyi gelince, ayarları değiştirmen onları vurmana yaramaz. Karşındakinden kötüysen yapacak bir şeyin yok.

Kaç yaşındasın ayrıca? Profesyonellikten bahsediyorsun.

Tamamen tercih meselesi. 4:3'te adamlar daha geniş gözükür ama ekranda daha hızlı hareket ederler ve FOV az olduğu için yanından geçen adamları göremeyebilirsin. Sık sık espor maçlarında yaşanan bir durum çünkü esporcular genelde 4:3 oynuyor. 16:9'da ince gözükür her şey ama ekranda daha yavaş olurlar ki vurmak için size daha çok zaman tanır bu durum. Ayrıca yanınızdan geçen adamları da görebilirsiniz. Esporculardan 4:3 kullanan da var 16:9 da var 5:4 de var. Neye alışık isen onunla kal çünkü tutarlılık profesyonelleri üstün tutan şeylerden biridir.

herkese teşekkürler konuyu kapatıyorum
Karşına iyi gelince, ayarları değiştirmen onları vurmana yaramaz. Karşındakinden kötüysen yapacak bir şeyin yok.

Kaç yaşındasın ayrıca? Profesyonellikten bahsediyorsun.
18im profesyonellikten kastım bazen oyuna ölmeyen oyuncular geliyor aşırı seriler bilgisayara kendilerini adapte etmişler bu ayarlarla onlar kadar gelişebilir miyim diye sordum zaten pek kötü oynamıyorum 100 pingle takım taşıyorum. en büyük sıkıntı onlardan 1 adım önde olmaya çalışmam çünkü ben göremeden çıkıp sıkıyorlar 100 pingle zor oluyor

En başta bende 16.9 7.23 sens ile başladım oyunu oynayali 7 yil oldu şu an 4.3 1024x768 0.46 sens ile oynuyorum zamanla kendi ayarinizi bulursunuz siz sadece oynayın.(800dpi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…