Merhabalar.
CS:GO oynamak için monitörüm 60Hz olduğu için 1024X768 yapıp 75Hz'yi seçip 75Hz'de oynuyordum. Ne olduysa bilgisayarı açtığımda bu ayarı yapabiliyorum fakat oyunu açınca Alt+Tab yapınca tekrar 1920X1080 oluyor. Tekrar 1024X768 75Hz'yi seçip uygula dediğimde ekran siyah oluyor 5 saniye kadar ve sonrasında ekran aynı şekilde 1920X1080 duruyor, yani çözünürlük değişmiyor.
Lütfen yardım edin.
Merhabalar.
CS:GO oynamak için monitörüm 60Hz olduğu için 1024X768 yapıp 75Hz'yi seçip 75Hz'de oynuyordum ama ne olduysa bilgisayarı açtığımda bu ayarı yapabiliyorum fakat oyunu açınca Alt+Tab yapınca tekrar 1920X1080 oluyor ve tekrar 1024X768 75Hz'yi seçip uygula dediğimde ekran siyah oluyor 5 saniye kadar ve sonrasında ekran aynı şekilde 1920X1080 duruyor yani çözünürlük değişmiyor.
Lütfen yardım edin.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...