CS:GO çok rapor yiyorum

Makaleler
4
Arkadaşlar önceden bir tane hesabım sebepsiz yere VAC yemişti tabi bunu boş verin. Yoldaşta Rialto'da oynarken t tarafı için benim belirlediğim 2 yer var oralardan prefire atıyorum, sıklıkla adam olduğu için ve çoğunda da One tap yiyorlar ve reportluyolar ban yer miyim? Yersem ne yapmalıyım?

2 türlü ban yeme durumu var birisi hileyi sistemin otomatik olarak tespit edin seni kalıcı olarak banlaması. Diğeri ise Owerwatch'te diğer oyunculara bırakılmış olan durum. Hile kullanmıyorsan OW'ye düşersin ama orada da seni kimlerin oylayacağı belli olmaz

Silver gibi oyna

Yemezsin merak etme.Her iyi oynayan ban yiyecekse kimse kalmaz zaten.

Overwatch'a düşersen şüpheli bir vuruşun varsa geçmiş olsun yoksa kafan rahat olsun.

Steam kütüphanede oyun al beleş falan birsuru oyunun olsun bısey olmaz bende senin gibi çok rapor yiyordum hatta chatte anabaci dovuyolar da ben muteliyom tavsiyem güven faktörünü yükseltmek için kütüphanene oyun al

VAC ban ile güven faktörünün alakası bile yok güven faktörü oyuna hile gelmesini azaltır VAC yemeni azaltmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…