CS:GO çok yavaş açılıyor

İşletim sistemi
Windows 11

Oxygenium

Hectopat
Daha fazla  
RAM
2X8 CL22 2933MHZ
Ekran kartı
GTX 1650 GDDR6
İşlemci
Intel core i5 10th 10300H
Merhaba CS:GO oyununda oyu içi hiçbir sorunum yok haritalar hızlı yükleniyor FPS değeri gayet tatmin edici lakin oyun aşırı yavaş açılıyor Steam'den başlat dediğim an ile oyunun menüsünü görmem arasında 3 dakika kadar bir süre geçiyor.
Normal ilk girişte neyse denilebilecek bir sorun lakin arada bağlantı kopması ve benzerini durumlar yaşandı mı oyunu kapatıp açıp oyuna dönene dek ban yiyorum.

Sadece bu oyunda böyle bir sorunum var başka hiçbir uygulamada veyahut oyunda böyle bir şey söz konusu değil.
Oyunu silip baştan kurdum, dosya doğrulaması yaptım, Steam'i sildim kurdum, format attım ama yok 3 dakikadan aşağı menüyü nile göremiyorum.

Sistemi ekte paylaşım, fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler.

Ek olarak depolama: Kingston A2000 2200/1900mb/s NVMe M.2 SSD.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdiye kadar oyun oynadığım tüm İnternet Kafe'lerde, evdeki şahsi bilgisayarımda da durum aynı. CS:GO'nun kendinden kaynaklı sanırsam.

W11'den kaynakli, en azindan gördüğüm oyle forumda.
Windows 10'a gectiginde duzeldigini soyleyenler vardi. Senin icin sorun degilse 10'a donebilirsin acilma hizi icin.

W11'den kaynakli, en azindan gördüğüm oyle forumda.
Windows 10'a gectiginde duzeldigini soyleyenler vardi. Senin icin sorun degilse 10'a donebilirsin acilma hizi icin.

Denedim hocam değişmedi maalesef.

Şimdiye kadar oyun oynadığım tüm internet Kafe'lerde, evdeki şahsi bilgisayarımda da durum aynı. CS:GO'nun kendinden kaynaklı sanırsam.

Masaüstünde defalarca donanım değiştirdim hiç böyle olmamıştı enteresan cidden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…