Merhabalar, ben Xantares'in Config'ini kullanmak istiyorum, tabii içerisinden bind ayarlarını ve bazı ayarları değiştiriyorum kendime göre onda sorun yok fakat sorun şöyle bir şey, Steam başlatma seçeneğine +exec Config yazınca her oyundan girip çıktığımda parlaklık %100'e tekrar geliyor internetten ve başka Config'lerden baktığımda tüm parlaklık ayarı aynı ve başka Config kullandığımda sorun yok onda +exec yazılı bile olsa ekran parlaklığını %130'da sabit tutuyor, fakat +exec Config yazmazsam sadece oyun içinden consoldan Config olarak açarsam oyuna girip çıktığımda sorun yok parlaklık sabit kalıyor fakat bu kez ( bind "X" "+jumpthrow" ) bu (X) tuşum çalışmıyor zıplamıyor elle tekrar consoldan exec Config yazarsam yeniden bağlanıp öyle X tuşum çalışıyor. Anlamadım bu Config neden böyle, benim kullanmak istediğim Steam başlatma seçeneğine +exec Config yazılı kalması ve parlaklığın %130'da sabit kalması ben nasıl onu %130'da sabit tutabilirim sizce? tek sorum bu.
mat_monitorgamma "2.000000"
mat_monitorgamma_tv_enabled "0"
Kanka zaten ayarlı başka kullandığım configde de aynı bu kodlar var ama onda sabit kalıyor.
Oyunun config dosyasını sil, sonra dosya doğrulama yapın. Yeni gelicek olan config dosyasına ayar yaptığın güncel config dosyasını içine atıp tekrar dener misin.
Oyunun config dosyasını sil, sonra dosya doğrulama yapın. Yeni gelicek olan config dosyasına ayar yaptığın güncel config dosyasını içine atıp tekrar dener misin.