FPS amaçlı yapılan Config'ler genelde görüntüyü filan bozabiliyor, sırf daha yüksek FPS için 800x600 de de oynamam ben açıkçası oyunu düşük ayarlarda oynayın zaten FPS oyunları bu kafada oynanır. Onun dışında oyun içi atölye haritalarından Config yapabilirsiniz oynayışınıza yardımcı olur mesela benim kullandığım Config'ler ile radarın tamamını görebiliyorum böylece düşmanların nerede olduğunu biliyorum. İsterseniz maplerin linkini atabilirim. Atölye haritalarından yapılan Config'ler bana sebep olmaz. 2 yıldır bu Config'de oynuyorum.
Bu harita ile silahın ekrandaki konumunu ve büyüklüğünü ayarlayabilirsin hazır paketlerden kullan daha pratik olur ben genelde Quake kullanıyorum silah daha düz ve karaktere yakın oluyor böylece dürbünsüz silahlarda aim oranım bayağı artıyor.![]()
Steam Workshop::crashz' Viewmodel Generator
steamcommunity.com
Bu haritada sprey veya aim geliştirmek istersen diye genelde maçlara girmeden önce takılırım maçlardada performansa etki ediyor.![]()
Steam Workshop::Yprac Recoil Trainer
steamcommunity.com
Oyunda kullandığın cross da önemli daha düz ve sabit olanları tercih et ve crashznin yaptığı mapten silah animasyonlarını kapat hareket ederken silahın düz olmasını sağlıyor.
Tamam hocam bunlara bakacağım sağ olun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.