CS:GO Crimson assault müzik kiti istiyorum 7.28 dolar fiyatı var alınır mı sizce? bu fiyata. Bir de seçkin hesabım yok seçkin hesapmı lazım alabilmem için?
CS:GO Crimson assault müzik kiti istiyorum 7.28 dolar fiyatı var alınır mı sizce? Bu fiyata. Bir de seçkin hesabım yok seçkin hesapmı lazım alabilmem için?
7/24 csgo oynuyorun her el sonu açıcan ana menüde açıcan round başladığında action sound var ondada açıcan ölüm kamerası falan gecikme istemem ona göre 50tl değermi sence
Seçkin olmadan olmuyor be. Sürekli bot seviyesinde adamlar geliyor ve maçın ortasında 3 kişi kalıyorsun daha bir sürü şey oyunun zevkini veren şeylerin hepsi seçkinde.
reko falan sarıyo be seçkin olmasa bile oyniyabileceğim birisi yok arkadaşın pc yandı ekran kartı attı çöpe kaldım tek zaman kaynatmak için oynuyom bi şekil
Seçkin olmadan olmuyor be. Sürekli bot seviyesinde adamlar geliyor ve maçın ortasında 3 kişi kalıyorsun daha bir sürü şey oyunun zevkini veren şeylerin hepsi seçkinde.
Reko falan sarıyor be seçkin olmasa bile oynayabileceğim birisi yok arkadaşın PC yandı ekran kartı attı çöpe kaldım tek zaman kaynatmak için oynuyorum bir şekil