FlyingHopes Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.604 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Bursa/Gemlik Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #1 Selamlar arkadaşlar, resimdeki nişangahı nasıl yapabilirim, anlatabilir misiniz?
E en3s19 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 4.261 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #2 Crosshair oluşturma atölyesi vardı. Orada her oyuncunun vardı sanırım, oraya bakabilirsiniz.
FlyingHopes Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.604 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Bursa/Gemlik Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #3 en3s19 dedi: Crosshair oluşturma atölyesi vardı. Orada her oyuncunun vardı sanırım, oraya bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Anladım, kod şeklinde olsa ya da ayarlardan yapabilirsem daha iyi olur, o şekilde belirtmek istemiştim.
en3s19 dedi: Crosshair oluşturma atölyesi vardı. Orada her oyuncunun vardı sanırım, oraya bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Anladım, kod şeklinde olsa ya da ayarlardan yapabilirsem daha iyi olur, o şekilde belirtmek istemiştim.
R Ramiz34 Centipat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 188 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #4 These are all the top pro CSGO crosshair codes for 2022 şurdan biraz bak oynaya oynaya bulursun ona benzer bir şey.
These are all the top pro CSGO crosshair codes for 2022 şurdan biraz bak oynaya oynaya bulursun ona benzer bir şey.
FlyingHopes Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.604 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Bursa/Gemlik Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #5 Ramiz34 dedi: These are all the top pro CSGO crosshair codes for 2022 şurdan biraz bak oynaya oynaya bulursun ona benzer bir şey. Genişletmek için tıkla... Bu komutları tek tek konsola yazmak gerekiyor sanırım anladığım kadarıyla.
Ramiz34 dedi: These are all the top pro CSGO crosshair codes for 2022 şurdan biraz bak oynaya oynaya bulursun ona benzer bir şey. Genişletmek için tıkla... Bu komutları tek tek konsola yazmak gerekiyor sanırım anladığım kadarıyla.
Purmol Hectopat Katılım 3 Ocak 2019 Mesajlar 56 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #6 Arkadaşların söylediği gibi yapın, atölye haritası var girip hem istediğiniz gibi tasarlayabilir, Hem'de hazır olan Crosshair versiyonlarından birini seçebilirsiniz.
Arkadaşların söylediği gibi yapın, atölye haritası var girip hem istediğiniz gibi tasarlayabilir, Hem'de hazır olan Crosshair versiyonlarından birini seçebilirsiniz.