FRAGX Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.730 Çözümler 9 14 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar CS GO veya farklı oyunlarda düşük çözünürlüğe alınca renkler kayıyor. @efwiston1s
AbuzerDemirci Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 496 Çözümler 7 14 Haziran 2023 #2 Mönitor ile alakalı yapabileceğimiz bir şey yok.
FRAGX Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.730 Çözümler 9 14 Haziran 2023 #3 AbuzerDemirci dedi: Mönitor ile alakalı yapabileceğimiz bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Hocam DVI kablo alsam düzelme imkanı var mı?
AbuzerDemirci dedi: Mönitor ile alakalı yapabileceğimiz bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Hocam DVI kablo alsam düzelme imkanı var mı?
S1Lver Hectopat Katılım 19 Şubat 2020 Mesajlar 337 Makaleler 1 Çözümler 3 14 Haziran 2023 #4 Bende de oluyor. Sırf psikolojik olarak rahatsız olduğum için kullandığım Crosshair'i değiştirmiştim.
Bende de oluyor. Sırf psikolojik olarak rahatsız olduğum için kullandığım Crosshair'i değiştirmiştim.
FRAGX Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.730 Çözümler 9 14 Haziran 2023 #5 S1Lver dedi: Bende de oluyor. Sırf psikolojik olarak rahatsız olduğum için kullandığım Crosshair'i değiştirmiştim. Genişletmek için tıkla... Hocam gerçekten sinir bozuyor ya.
S1Lver dedi: Bende de oluyor. Sırf psikolojik olarak rahatsız olduğum için kullandığım Crosshair'i değiştirmiştim. Genişletmek için tıkla... Hocam gerçekten sinir bozuyor ya.
S1Lver Hectopat Katılım 19 Şubat 2020 Mesajlar 337 Makaleler 1 Çözümler 3 14 Haziran 2023 #6 Evet. Monitörün nedir bu arada ve hangi kabloyu kullanıyorsun? Merak ettim.
FRAGX Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.730 Çözümler 9 14 Haziran 2023 #7 S1Lver dedi: Evet. Monitörün nedir bu arada ve hangi kabloyu kullanıyorsun? Merak ettim. Genişletmek için tıkla... G24F-2 kullanıyorum, kabloyu bilmiyorum hocam.
S1Lver dedi: Evet. Monitörün nedir bu arada ve hangi kabloyu kullanıyorsun? Merak ettim. Genişletmek için tıkla... G24F-2 kullanıyorum, kabloyu bilmiyorum hocam.
S1Lver Hectopat Katılım 19 Şubat 2020 Mesajlar 337 Makaleler 1 Çözümler 3 14 Haziran 2023 #8 FRAGX dedi: G24F-2 kullanıyorum, kabloyu bilmiyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Şansa bak bende G24F-2 kullanıyorum. Peki hazır aynı monitörü kullanıyorken sorayım. Sende bazen ekranda yataylamasına saliselik beyaz çizgi çıktığı oluyor mu?
FRAGX dedi: G24F-2 kullanıyorum, kabloyu bilmiyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Şansa bak bende G24F-2 kullanıyorum. Peki hazır aynı monitörü kullanıyorken sorayım. Sende bazen ekranda yataylamasına saliselik beyaz çizgi çıktığı oluyor mu?
FRAGX Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.730 Çözümler 9 16 Haziran 2023 #9 S1Lver dedi: Şansa bak bende G24F-2 kullanıyorum. Peki hazır aynı monitörü kullanıyorken sorayım. Sende bazen ekranda yataylamasına saliselik beyaz çizgi çıktığı oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Hiç dikkat etmedim ama olmuyor sanırım hocam denk gelmedim ya da. S1Lver dedi: Şansa bak bende G24F-2 kullanıyorum. Peki hazır aynı monitörü kullanıyorken sorayım. Sende bazen ekranda yataylamasına saliselik beyaz çizgi çıktığı oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Gerçekten F/P monitör fakat bu tarz sorunları olacaksa can sıkıcı olur. FRAGX dedi: Hocam DVI kablo alsam düzelme imkanı var mı? Genişletmek için tıkla... DP olacak pardon. Son düzenleme: 15 Haziran 2023
S1Lver dedi: Şansa bak bende G24F-2 kullanıyorum. Peki hazır aynı monitörü kullanıyorken sorayım. Sende bazen ekranda yataylamasına saliselik beyaz çizgi çıktığı oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Hiç dikkat etmedim ama olmuyor sanırım hocam denk gelmedim ya da. S1Lver dedi: Şansa bak bende G24F-2 kullanıyorum. Peki hazır aynı monitörü kullanıyorken sorayım. Sende bazen ekranda yataylamasına saliselik beyaz çizgi çıktığı oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Gerçekten F/P monitör fakat bu tarz sorunları olacaksa can sıkıcı olur. FRAGX dedi: Hocam DVI kablo alsam düzelme imkanı var mı? Genişletmek için tıkla... DP olacak pardon.
efwiston1s Hectopat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 49 Çözümler 1 17 Haziran 2023 #10 Hertz düşürün işe yarayabiliyor 165'se 164 yapmayı deneyin