Aliosman4234
Centipat
Yardımcı olabilecek varsa sevinirim. Oyun dosyalarını doğruladım.
Son düzenleyen: Moderatör:
Serverlerin saçma modellerinden birinde gibi arıza.
Serverlerin saçma modellerinden birinde gibi arıza.
evet zula da falan bir sıkıntı yok rekabettede aynı sorun ortadaOyun dosyalarını doğrulamayı denediniz mi?
Edit: Körmüşüm böylece öğrenmiş olduk.
Sorun sadece CS:GO oynarken mi mevcut?
rekabettede aynı sorun var ama sadece ct karakterlerinde bu sorunServerlerin saçma modellerinden birinde gibi arıza.
başka oyunlarda bir sıkıntı yokÇözünürlükten olabilir belki ya da monitörden kaynaklı bir şey?
Oyunu sıfırdan yükleyince düzelir düzelmesine kesin ama şunu da deneyebilirsiniz, CT modellerini silip dosya doğrulaması yapılabilir. VAC riski vs. olabilir, risk size ait.evet zula da falan bir sıkıntı yok rekabettede aynı sorun ortada
rekabettede aynı sorun var ama sadece ct karakterlerinde bu sorun
başka oyunlarda bir sıkıntı yok
bilgisayara format attımOyunu sıfırdan yükleyince düzelir düzelmesine kesin ama şunu da deneyebilirsiniz, CT modellerini silip dosya doğrulaması yapılabilir. VAC riski vs. olabilir, risk size ait.
pubg lite zula vs benze oyunlar oynuyorum bir sıkıntı yokbilgisayara format attım![]()
bide rekabet atarken hile gibioluyor adamı 5 km den görüyorumOyunu sıfırdan yükleyince düzelir düzelmesine kesin ama şunu da deneyebilirsiniz, CT modellerini silip dosya doğrulaması yapılabilir. VAC riski vs. olabilir, risk size ait.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.