CS:GO CTRL alternatifi oturma tuşu

Merhaba Logitech marka klavyem var. CTRL, Shift, Caps Lock tuşları bazen iki üç kere basıyor. Secure yürümek için Shift ve caps ikisini kullaınyorum. CTRL tuşuna bastığımda aynı anda 2 kere bastığı için oyun blokluyor ve karakter hiç oturmuyor. Peek'leri de genelde oturarak attığım için çok kullanıyorum.
Garantisi bitti ve değiştir diyecekler için klavye 1000TL'nin üstünde bu sorun dışında çok memnunum. Sizin aranızda bu durumu yaşayan ve alternatif tuş kullanan var mı?

Shift'in yanındaki büyüktür-küçüktür sembollerinin olduğu tuşu kullanabilirsin.

"Z" harfini veya "v" harfini yapabilirsin.

1 gündür "V" tuşunu deniyorum alışabilirsem en kolay erişim o gibi geliyor.
Bu arada sadece "duck" seçeneğini "toggle" olarak değiştirdim. Oturma engellemesinin önüne geçiyor.
Aslında bizim önermemiz yanlış. Elin hangisine alışmaya daha yakınsa onla oynaman daha iyidir.

Son düzenleme:
Fare yuvarlağına tıklama tuşuna atayın.
O benim tutuşum için çok zor. Palm grip olarak kullandığım için en ucunda oluyor parmak. Ayrınca scope açarak peek atmak gerektiğinde mümkün olmaz. Yan tuşları düşünmüştüm, güç uygularken aimi titreyiyor cross koyarken handikap oluyor. Ctrl toggle olarak ayarlayıp çözdüm şimdilik.

ne yazık ki böyle bir sorun bende de geçen gün çıktı 1 yıldır böyle bir sorun yoktu
çözümünü bulabilidiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…