Oyuna hayatımı vermiş biri olarak (belki hayatım olmayabilir fakat 4 bin saatcik
,
aşamaları yazıyorum bir soru takılırsa aklına sorabilirsin;
- Sana en uygun çözünürlüğü bulmalısın bana göre en önemlisi önerim 1024x768 veya 1280x960.
- CrossHair ve WiewModel ayarlarını yapmalısın (Hem ekranın az olacak 4:3 olduğu için hem de çevreni iyi görmen gerek iyi yerde durması lazım)
- Harita bilgini geliştirmen lazım bomba yerlerini ezberle (Önersem de ben yapmadım bomba benim için zaman kaybı hasar veren bombalar hariç, genelde ben adamla aim yarışına girerdim ilk vuran kazanır ve ben supreme eloya genelde üstün geldiğim için çıktım)
- Sakin olmamısın aim antrenmaları yapmalısın önerim topluluk sunucularından FFA veya AIM gibi türleri oynarım.
- Takımını iyi seçmelisin harita yerlerini ezberlemelisin zamanı iyi kollaman gerek.
- Ve lütfen harita bakma alışkanlığı edin arkandan biri bıçakla koşar haritadan görürsün en basitinden( Kodları var büyütüp ortalayabilirsin)
- Bind kodlarını araştır.
- Ben genelde zıplayıp kaçıp oynarım çok hareket ederim ve hassasiyetim yüksektir aimim hep kasa hizasında dolaşırım, awp'de de öyleyim bhop yaparak hoplayıp vururum hep ( Şov yapma falan deme çünkü daha kolay böyle emin ol )