CS:GO dahili ekran kartını devre dışı bırakınca açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

sasfrety

Femtopat
Merhaba arkadaşlar ben CS:GO'yu uzun bir süredir oynuyorum fakat bugün bir problem yaşadım ben oynadığım süre içinde sürekli dahili ekran kartımı kullanıyormuşum. Bugün nasıl harici ekran kartımı kullanabilirim diye çözüm ararken aygıt yöneticisinden dahili ekran kartını devre dışı bıraktım ve oyun açılmadı. Left 4 Dead 2 oyununu açmaya çalıştığımda ise oyun açıldı araştırdım ama söyledikleri pek yardım etmedi.

CS:GO harici ekran kartı ile çalışmaya ayarlı, yani devre dışı bırakmana gerek yok. Lütfen Dizüstü bilgisayarlardaki GPU'ları devre dışı bırakmayın. Bir faydası yok. Hatta zararı var.
Bu saçma fikri de kim verdiyse ondan uzak durun. CS:GO direkt harici GPU ile çalışmak için Nvidia ve AMD tarafında profil desteği geliyor. Profil desteği olmayan oyunları ise bağlantıdaki yöntemler ile ekleyebilirsin.

Aygıt Yöneticisinden Donanım değişikliklerini tara de Sonra Denetim Masası\Donanım ve Ses\Güç Seçenekleri Plan ayarlarını değiştir> gelişmiş güç seçeneklerini değiştir Değiştirilebilir grafik tarzı bir seçenek olacak onu maksimum yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…