CS:GO deneyimlerim

Maalesef benim BIOS'umda buna benzer bir ayar bulunmuyor.

Maalesef benim BIOS'umda buna benzer bir ayar bulunmuyor.

Dostum bu konuda yardımcı olamayacağım, ama anakart'ın modelini Google'a yazıp IRQ hakkında araştırmalar yap. Belki senin için iyi bir sonuçlar çıkabilir.

Interrupt affinity policy tool, LatencyMon ve MSI_util uygulamaları ile emin ol bu sorunu kısmen düzeltebilirsin. Bu uygulamaları araştırmışsın gibi zaten...LatencyMon ile birlikte diğer iki uygulamadan çıkaracağın sonucu gözlemleyebilirsin. Çünkü LatencyMon'da Driver kısmı özellikle çoğu sorunu bir şekilde gösteriyor. CPUs kısmında da birbirleri ile ilişkili olarak kullanılan çekirdekler vbvb ...İşte diğer programda bir çeşit deneme yanılma gibi, deneme doğru ya da yanlış gibiyse LatencyMon programında bu kendini belli eder. Bol şans Yardıma ihtiyacın olursa bir şeyler sorabilirsin...

Anlattığın şeyleri yaşayıp takıntılı olduğumu zannederdim ama benim gibilerde varmış. Benim izlediğim yöntem 3-4 ayda bir bilgisayara temiz format atıp, en güncel sürücüleri kurup, windows güncelleştirmelerini yapmak. Varsa eğer diğer programlardaki donanım hızlandırma seçeneklerini kapatmak, gereksiz işime yaramayan servisleri kapatmak, windowsun ayarlarını gezin çok fazla işe yaramaz şeyler var ve bende hepsi kapalı. Bunlar inanın performansa etki ediyor. Nvidia yüksek performansa ayarlı yine keza. Cevabını bulamadığım hiçbir ayarı yapmıyorum bilgisayara, yani bilmediğiniz şeyleri kurcalamayın. Hiçbir reg girdisi falan yok, ayrıca iyi oynuyorsanız emin olun sizi kimse durduramaz. 2400 elo olan biri olarak söylüyorum bunları, oyuna focuslanın ve sadece kazanmak için oynayın, kill sayısı önemli değil, belirli bir ranktan sonra anlarsınız. Daha fazla takmıyorum böyle şeyleri, hem yeni donanımlarla bu muhabbetler iyice azaldı diye düşünüyorum. Ortalama her bilgisayar csde iyi performans verir artık.

Hocam eski faceit 10 olarak söylemek istiyorum ki ... şaka gibi bir şey ben yıllarca dm oynarım bot vururum ama millet nasıl bu kadar usp ile flaan nasıl direkt kafaya getiriyor valoda nasıl yürüyerek ilk mermi sekmiyor da kafaya gidiyor diye düşünürdüm.

Sebebi belliymiş sanırsam MSI util ile ekran kartı ayarını high yaparak çok daha iyi bir hale getirdim.
Bu sorunun başka anlamı yöntemi sanırsam yayın açmak olabilir. Benim yayınlarım normal bilgisayarda çok kaliteli gözükmesi gerekireken (936p+5k bitrate) ben açtığımda pikselleşme oluyordu. Spray çok daha iyi gidiyor şu anlık bilemioyrum daha iyi bir hale gelebilir mi acaba. Başka ayar var mıdır MSI dan başka .. Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…