CS:GO Depositsiz skin veren site önerisi

Mobilde gocases adlı uygulama var. Promo kodu giriyorsun, günlük puan veriyor. +1 +2 +3 diye biriktirerek kasa açıyorsun. Çekmesi bedava sadece biriktirmesi zor. Ayriyeten görevlerlede puan alınabiliyor.

Hesabın çalınmazsa ban yemezsin. Çalınmaması için her siteye Steam hesabınla giriş yapma. Güvenilir olanlara giriş yap.
Yok zaten giriş bilgilerini almıyor diyordu Steam giriş yaparken. Bu siteler ban sebebi mi onu merak ediyorum.

Somacases da kasa açabilmek için 1.50 dolar istiyor promo code kısmından kasabilirsin sadece

1 dolar para istedi bedava alma yolu yok mu?
Arkadaşlar para vermeden skin alabileceğim site yok mu? CSGOCases para istiyor Somacases'i de kullanıyorum zaten.

1 dolar para istedi bedava alma yolu yok mu?
Arkadaşlar para vermeden skin alabileceğim site yok mu? CSGOCases para istiyor Somacases'i de kullanıyorum zaten.
Csgocases'den bedava kasa aldım ben.

Steam den oyun almak için için bakiye ararken denk geldim. Bu site csgopolygon 1$ verdi. 4'e katlayıp Dust 2 hatıra paketi aldım deposit istemeden takası gönderdiler. Bunun gibi bildiğiniz güncel site kaldıysa referans kodunuzla atın, kullanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…