CS:GO depozitsiz skin sitesi önerileri

Anti skins. Çok güzel bir site ben o sayede bir sürü item çıkardım hemde tek kuruş yatırmadan. Ama çok güzel item çıkarırsan takas isteği gelmiyor. Depozitsiz site bu kadar olur işte .

Affiliates kısmına gelip promo Code'ye: kyumi yazarsan 500 puan alıyorsun ve 4-5 TL'ye denk geliyor. Ben bu siteden 1 saat önce 100 TL'lik skin çektim inanmayan ya da sorusu olan varsa benimle her türlü iletişime geçebilir, depozit istemiyor.

Soma case sitesinden her gün 1 defa çark çevirip skin kazanabiliyorsun ya da onları satıp kutu açabiliyorsun. 100% eminim ki para vermene gerek yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz uğraştırıcı olabilir ama araştırın. Pvpro' da skin almanın 2 yöntemi var. Kasa açarak ve coin karşılığı diğer kullanıcılar ile takas yaparak.

CSGOTower - Fun, Addictive & Profitable CSGO Game Arap koduyla bedava 200 coin + dailyspinlerden 100-200-300 coin kazanabilirsiniz 2000 coinde istediğiniz eşyayı çekebilirsiniz 2 dolara denk geliyor.

EasySkins.com sadece oynayarak coin kazanıyorsunuz isminizin sonuna site ismini koyduğunuz zaman her kazandığınız 2 elde 1 coin veriyor 35 günlük 45 coin kazanabilirsiniz neredeyse tüm skinlerimi buradan aldım 45 coin 45 cente denk geliyor hiçbir şey istemiyor direk çekebilirsiniz.

https://skinsvip.com/?code=Arap Arap koduyla 0.80$ 3 bedava kasa kazanabilirsiniz maili doğruladığınızdada +1 daha veriyor günlük giriş ödülleri var haftalık 1.5dolar veriyor şu anda yılbaşına özel her gün bir kasada açabiliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…