CS:GO desen türleri nelerdir?

kyyr

Centipat
Daha fazla  
Hocalarım selam. Cok uzun zamandan beridir Valorant oyuncusuyum. CS:GO daha hoşuma gitmeye başladı aim konusunda hiçbir sıkıntım yok fakat premiuma dair pek bir şey bilmiyorum. Almayı düşünüyorum zaten çoğu yerde tahmini 1-2 ayda parasını çıkartabileceğimi duydum. Oyundaki kasa satma ve skin alma konusuna dair hiçbir şey bilmiyorum. Mesela oyunda skin almak istesem nasıl alacağımı veya hangi skini alacağımı bilmiyorum. Bir sürü skin var ve oyun resmen borsa gibi skinlerdeki "aşaması, float değeri, kalitesi, yıpranmış veya yıpranmamış olması" gibi durumların hiçbirini bilmiyorum. Bunları vakit ayırıp kısaca anlatabilecek bir arkadaş varsa anlatabilirse çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürleerr

Son düzenleyen: Moderatör:

Şimdi skinlerin oyuna hiçbir etkisi yok. Paran olduğu sürece hoşuna gideni alabilirsin. Kimisi mavi sever AK-47 Vulkan alır kimisi sadelik sever AK-47 kartel alır bu kişiden kişiye değişir.

Float da ise skin kutudan nasıl çıktıysa öyle devam eder azalma veya artma olmaz. Silahın üstündeki desenin aşınmışlık derecesidir. Fabrikadan yeni çıkmış (en yenisi) ile savaş görmüş (en hasar görmüşü) gibi isimlerle adlandırılabilir.

Ekleme: Şimdi Prime fiyatı 400 TL oldu 1 2 ayda çıkarman zor ama 3 4 ay gibi bir sürede çıkarırsın (her çarşamba drop resetden sonra level atladığını var sayarsak)

Öncelikle oyunun parasını 1-2 ay gibi bir sürede çıkarma olasılığınız pek yok. Çünkü oyun 400 TL ve %99 şansla düşen kasalardan en pahalısı her hafta düşürseniz bile 3.5 ayda parasını çıkartıyorsunuz.

Skin alma konusuna gelince. Oyunun kendi topluluk pazarı var. O pazardan istediğiniz skini alabiliyorsunuz. Ayrıca 3.parti siteler var. Bu sitelerde insanlar elindeki skinin parasını gerçek paraya çevirmek için diğer kişilere satıyorlar.

Skinlerin aşınma dereceleri var. Savaş görmüş, eskimiş, görevde kullanılmış, fabrikadan yeni çıkmış gibi. Bu aşınma durumları skinin fiyatına doğrudan etki ediyor. Skin ne kadar az aşınmış olursa o kadar pahalı oluyor.

1-2 ayda parasını çıkarmanız imkansız hocam. Çok aşırı aşırı şanslı olmanız lazım. Her hafta 1 kasa ve skin/grafiti hakkınız var. Bu kasa %99 ihtimalle aktif havuzdan düşecek. Bu havuzdaki kasaların fiyatları anlık 8.5-30 tl arası. Skin/grafiti drop'unda fiyatlar çok değişiyor. Ama mesela kendim üzerinden örnek verecek olursam son 3-4 haftadır 10 kuruşluk grafiti düşüyor.

Ekstra bir sorunuz varsa sorun cevaplarım.

Kral ilk önce teşekkürler. Ek olarak sizce skin almak istesem nereden almalıyım? siz aldıysanız nereden alabilirim ve aşınmış olsa da alınır mı? Yoksa biraz daha koyup savaş görmemiş olanını mı almalıyım son olarak bir de float ne demek oluyor desem?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam bu konu size yardımcı olur. Aşınmışlık olayı ise tamamiyle sizin zevkiniz. Float değeri ise aşınmışlık değerinin sayısal hali. Float ne kadar azsa o kadar az çizik oluyor silahta. Mesela her görevde kullanılmış skin bir değildir. Float değeri daha düşük olanı tercih ederseniz daha az çizikli silah almış olursunuz.

hocam vaktinizi alıyorum kusura bakmayın herşeyi anladım sayenizde sağolun fakat attığınız sohbet konusunu inceledim ve pek bişey anlamadım yani 100 küsür lira para kara geçtikten sonra ne oldu yanı diyer sitelerde 970 tl olan skin stealda 1200 küsür olması neyi ifade ediyor aceba

Hocam ilk mesajda bahsettiğim gibi insanlar Steam üzerinde 1000 TL'ye satılan skini para kazanmak için diğer kişilere daha ucuza 3. parti sitelere satıyorlar. Biz de indirimli olarak satılan skinleri satın alıp Steam üzerinde satıyoruz. Bu şekilde elimizdeki parayı Steam'e daha fazla olarak geçiriyoruz.

tamamdır hocam anladım sağolun her sorumu cevapladığınız için teşekküreleerr iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…