BercesteTR Femtopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #1 CS:GO directX 12 destekliyor mu? "Yapılandırma güncelliniyor"da kalıyor, ben hatayı DirectX 12'den kaynaklandığnı düşünüyorum. İnternetteki her şeyi denedim fakat çözüm bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ocak 2021
CS:GO directX 12 destekliyor mu? "Yapılandırma güncelliniyor"da kalıyor, ben hatayı DirectX 12'den kaynaklandığnı düşünüyorum. İnternetteki her şeyi denedim fakat çözüm bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Gojou Satoru Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 992 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #2 Ben de DirectX 12 kullanıyorum ve CS:GO'da herhangi bir sorun yok. Bence başka bir sorun var. Artı 0 Eksi
KS KS BercesteTR Femtopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #3 sence sorun ne olabilir ? Gojou Satoru dedi: Ben de DirectX 12 kullanıyorum ve CS:GO'da herhangi bir sorun yok. Bence başka bir sorun var. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
sence sorun ne olabilir ? Gojou Satoru dedi: Ben de DirectX 12 kullanıyorum ve CS:GO'da herhangi bir sorun yok. Bence başka bir sorun var. Genişletmek için tıkla...
Gojou Satoru Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 992 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #4 Oyun dosyalarında hata olabilir. Bir sil-yükle yapmanı tavsiye ederim. BercesteTR dedi: Sence sorun ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Oyun dosyalarında hata olabilir. Bir sil-yükle yapmanı tavsiye ederim. BercesteTR dedi: Sence sorun ne olabilir? Genişletmek için tıkla...