Çözüldü CS:GO disk yazma hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

BehlülHaznedar

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle iyi günler, geçen günlerde CS:GO'ya 65 MB'lik bir güncelleme gelmiş ben mağzadan oyun almak için Steam'e giriş yapmıştım ama otomatik güncelleme açıkmış. CS:GO güncelleniyordu, bizim de evde internet yok. Mobil veri ile oynuyorum oyunlarımı, hemen durdurdum güncellemeyi. 3 MB indirmişti, sonra çıktım Steam'den. Bugün girdiğimde CS:GO'ya girecektim fakat güncelleme yaparken disk yazma hatası verdi. Steam beta programı-yeniden başlatma-indirme bölgesi değiştirme(Vietnam) hepsini denedim olmadı. Yardım eder misiniz ne yapabilirim bu disk yazma hatasını düzeltmek için?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle iyi günler, geçen günlerde CS:GO'ya 65 MB'lik bir güncelleme gelmiş ben mağzadan oyun almak için Steam'e giriş yapmıştım ama otomatik güncelleme açıkmış. CS:GO güncelleniyordu, bizim de evde internet yok. Mobil veri ile oynuyorum oyunlarımı, hemen durdurdum güncellemeyi. 3 MB indirmişti, sonra çıktım Steam'den. Bugün girdiğimde CS:GO'ya girecektim fakat güncelleme yaparken disk yazma hatası verdi. Steam beta programı-yeniden başlatma-indirme bölgesi değiştirme(Vietnam) hepsini denedim olmadı. Yardım eder misiniz ne yapabilirim bu disk yazma hatasını düzeltmek için?
Kanka sorunun zannettiğim gibi mi yanlış olabilirim kusura bakma şimdiden. Ama benim hatırladığım otomatik silinmiş oyunun doğru muyum? Dosya olarak yüklü ama steame geliyorsun yükleme işareti ve ekranı çıkıyor doğru muyum acaba?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı