Herkese merhaba CS:GO'da FPS değerlerinizi düşüren ve konsolda kirliliğe neden olan, konu başlığında yazan yani "DispatchAsyncEvent backlog, failed to dispatch all this frame " hatasının çözümünü sunacağım.
Oyunda konsolu açıyoruz ve aşağıda verdiğim üç adet kodu yazıyoruz. Normalde bu üç komutun değerleri sıfırdır, bunları -1 yapıyoruz.
Güzel içerik falan değil. Bende işe yaramadı üstüne üstlük çıkan yazı daha da fazlalaştı:
DispatchAsyncEvent backlog, failed to dispatch all this frame. 188 of 5008 remaining
Events backlog summary
JSScheduledFunction: 48 occurences
ImageUnreferenced: 138 occurences
CarouselAutoScroll: 2 occurences
Çözüm adı altında paylaşılmasaydı bir şey demezdim ancak durum görüldüğü gibi...
Güzel içerik falan değil. Bende işe yaramadı üstüne üstlük çıkan yazı daha da fazlalaştı:
DispatchAsyncEvent backlog, failed to dispatch all this frame. 188 of 5008 remaining
Events backlog summary
Çözüm adı altında paylaşılmasaydı bir şey demezdim ancak durum görüldüğü gibi...Eki Görüntüle 1492252
Events backlog summary
Çözüm adı altında paylaşılmasaydı bir şey demezdim ancak durum görüldüğü gibi...Eki Görüntüle 1492252