CS:GO ''DispatchAsyncEvent backlog, failed to dispatch all this frame.'' Hatası

hrcNfw

Hectopat
Merhaba.
Son 2 aydır aynı problemi kendi bilgisayarımda yaşıyorum başka bir PC'de denediğimde hiçbir problem yok. Nedenini reddit olsun, Steam tartışma sayfaları olsun aradım fakat bulamadım. Lütfen yardımcı olun. Türkiye'de yaşayan başka birisi yok sanırım, göremedim hiçbir forum sitelerinde yazılmamış.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    124,3 KB · Görüntüleme: 180
konu baya eskimiş ama ben hala bu hatayı alıyorum herşeyi denedim yardımcı olabilecek var mı

FX serisi ahh ahh....

benimki de amd ama r7 200 serisi yine de aynı hatayı almaktayım

Dosya Ekleri

• 20220820204953_1.jpg
    133,9 KB · Görüntüleme: 27
benimki de amd ama r7 200 serisi yine de aynı hatayı almaktayım
Sorun bende çözülmüştü ama yine tekrar etmeye başladı geçici bir çözüm galiba. Onun yerine şu kodları kullanmaya başladım;

con_filter_enable 1; con_filter_text_out "DispatchAsyncEvent backlog
sdr_spew_level 0; net_droponsendoverflow 1; net_client_steamdatagram_enable_override 1

Bu komutlar oyunun bazı bağlantılarını sınırlayarak soruna çözüm sağlıyor, bazıları sorunu çözmeye odaklıyken bazı komutlar ise sorunun üstünü örtmek için toplu halde kullanılıyor, direkt olarak kopyalayıp cfg dosyana ekleyebilirsin. Oyunu her açtığında yazmaman için.

Yanıtın ve paylaştığın kodlar için çok teşekkür ederim, deneyeceğim. İşime yarar umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…