memolo Decapat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #11 Hasan Erikli dedi: Varsayılana sıfırla yapabilirsin ses için oyunun hard disk HDD'ye kurulu ise normal olabilir donmalar SSD varsa SSD'ye kur Genişletmek için tıkla... SSD'ye kurulu zaten bir kere hz ayarlarını 59 a çekip sonra tekrar 60 a çektim ondan olabilirir mi? picl zhmey dedi: İşlemciniz nedir? İşlemci sıkıntı yaratıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... i5-6500 önceden yapmıyordu nir kere Hz ayarlarını 59'a çekip sonra tekrar 60'a çektim ondan olabilirir mi? Nokiston dedi: Oyun ayarlarından çoklu CPU kullanımını açmayı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamam deneyeyim hocam sağ olun. 125824 dedi: Sisteminiz nedir? Genişletmek için tıkla... Sistemle alakalı olduğunu düşünmüyorum rahat 350 FPS alıyorum yüksek ayarlarda. enes9858 dedi: FPS kaç. Genişletmek için tıkla... 350-400 arası. Lancia Delta S4 dedi: Donma derken yani lag gibi hızlı bir donma mı yoksa donup bekleyip tekrar mı geliyor. 1.si işlemci kaynaklı, 2. siyse HDD kaynaklı oluyor genelde. Genişletmek için tıkla... İkinci gibi donup bekleyip geliyor ama zaten SSD'ye kurulu bir kere Hz ayarlarını 59'a çekip sonra tekrar 60'a çektim ondan olabilirir mi?
Hasan Erikli dedi: Varsayılana sıfırla yapabilirsin ses için oyunun hard disk HDD'ye kurulu ise normal olabilir donmalar SSD varsa SSD'ye kur Genişletmek için tıkla... SSD'ye kurulu zaten bir kere hz ayarlarını 59 a çekip sonra tekrar 60 a çektim ondan olabilirir mi? picl zhmey dedi: İşlemciniz nedir? İşlemci sıkıntı yaratıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... i5-6500 önceden yapmıyordu nir kere Hz ayarlarını 59'a çekip sonra tekrar 60'a çektim ondan olabilirir mi? Nokiston dedi: Oyun ayarlarından çoklu CPU kullanımını açmayı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamam deneyeyim hocam sağ olun. 125824 dedi: Sisteminiz nedir? Genişletmek için tıkla... Sistemle alakalı olduğunu düşünmüyorum rahat 350 FPS alıyorum yüksek ayarlarda. enes9858 dedi: FPS kaç. Genişletmek için tıkla... 350-400 arası. Lancia Delta S4 dedi: Donma derken yani lag gibi hızlı bir donma mı yoksa donup bekleyip tekrar mı geliyor. 1.si işlemci kaynaklı, 2. siyse HDD kaynaklı oluyor genelde. Genişletmek için tıkla... İkinci gibi donup bekleyip geliyor ama zaten SSD'ye kurulu bir kere Hz ayarlarını 59'a çekip sonra tekrar 60'a çektim ondan olabilirir mi?