CS:GO donma sorunu

Barış Nurten

Hectopat
Daha fazla  
2 hafta önce taşındım fakat şu ana kadar hiç CS:GO da kasma olmamıştı. Pingim hep sabit, FPS'de sıkıntı yoktu fakat son 5 gündür. Pingim normal arada yükseliyor, FPS 119 sabit. Fakat arada oyunda donma oluyor bu konuda ne yapmam lazım? Yardımcı olursanız sevinirim.( Odama TP-Link 4010 powerline ürünü çektim kablolu bağlantısı için)

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternet bağlantınla ilgili olduğunu düşünmüyorum. Bilgisayarının özelliklerini belirt.

İnternet bağlantınla ilgili olduğunu düşünmüyorum. Bilgisayarının özelliklerini belirt.
HP Pavalion 500-502NT Kullanıyorum ekran kartı fazla güzel değil birde elektrik kesintisinde arıza yapabileceği söylenmişti fakat pek sanmıyorum ondan kaynaklandığını
işlemci intel(r) core (tm) i7-4790s cpu 3.20 GHz
Ram 12 Gb
Sistem 64x taban

Kardeşim sana yemin ediyorum aynı sorun bendede var.Çok sinir bozucu bişey.

Bende de ona benzer sorun oluyor bi ara inferno rekabetçi girdim son roundta mavi ekran verdi kasanın içini açtığımda birşeylerı söküp çıkardım ama hala mavi ekran verdi bikaç dakika sonra otomatik onarım dedi windows 8.1 ile devam et dedim mavi ekran verdi 2 gün pc açılmadı tekrar açınca düzeldi ama cpu değeri ram değeri filan düşmüştü bios ayarlarına baktım herşey auto sabitti csgoda rekabetçide önceden 50-70 fps alırken şimdi nedense 9 fps alıyorum. bilgisayarımın özelliklerinden kaynaklıdır diyorum ama önceden 50-70 fps rahat alıyodum lütfen yardım edermisin pc özelliklerim :

İntel Pentium Dual Core 1.80 ghZ 2 çekirdek--nvidia gforce gt 730--3GB Ram--1 TB harddisk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…