K kayradivrik Centipat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4 3 Mayıs 2020 #1 CS:GO'ya bir maça girdiğimde karakter seçme yerinde ya da maça girdiğimde oyun donuyor ama sesler geliyor bıçak sesi silah sesi sadece ekran simsiyah oluyor.
CS:GO'ya bir maça girdiğimde karakter seçme yerinde ya da maça girdiğimde oyun donuyor ama sesler geliyor bıçak sesi silah sesi sadece ekran simsiyah oluyor.
TheTrickesterGod Centipat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 460 Çözümler 5 3 Mayıs 2020 #2 Ekran kartı Driver'ını güncelle eğer güncel ise DDU ile temiz bir şekilde kaldırıp yine temiz bir şekilde baştan kur Driver'ını. Artı 0 Eksi
Ekran kartı Driver'ını güncelle eğer güncel ise DDU ile temiz bir şekilde kaldırıp yine temiz bir şekilde baştan kur Driver'ını.
Eskilerdenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 1.717 Çözümler 11 3 Mayıs 2020 #3 Ekran kartı sorunlu. 9600 gt de aynısını yaşamıştım. Fotoğraf çekmiş gibi kalıyor arkadaki sesler geliyor belli bi süre sonra oyun düzeliyor dimi ? Artı 0 Eksi
Ekran kartı sorunlu. 9600 gt de aynısını yaşamıştım. Fotoğraf çekmiş gibi kalıyor arkadaki sesler geliyor belli bi süre sonra oyun düzeliyor dimi ?
KS KS K kayradivrik Centipat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4 4 Mayıs 2020 #4 Eskilerdenn dedi: Ekran kartı sorunlu. 9600 gt de aynısını yaşamıştım. Fotoğraf çekmiş gibi kalıyor arkadaki sesler geliyor belli bi süre sonra oyun düzeliyor dimi ? Genişletmek için tıkla... o kadar beklemedim siyah ekran verince direk kapatıyodum oyunu denerim ekran kartım intel hd grapichs Artı 0 Eksi
Eskilerdenn dedi: Ekran kartı sorunlu. 9600 gt de aynısını yaşamıştım. Fotoğraf çekmiş gibi kalıyor arkadaki sesler geliyor belli bi süre sonra oyun düzeliyor dimi ? Genişletmek için tıkla... o kadar beklemedim siyah ekran verince direk kapatıyodum oyunu denerim ekran kartım intel hd grapichs