CS:GO donuyor

arenlayy1

Femtopat
Arkadaşlar ping yok FPS 300 oyun donuyor loss da yok ve arada kendi kendine F tuşu silah gösterişi yapıyor. Maçta kendi kendine adamın biri oyunda PC'yi hackleyeceğim falan demişti. Ne yapayım CS:GO'da oluyor?

hocam oyun üzerinden bilgisayarıma erişebilirmi? Bileşen kontrolü vb.

Evet hocam bendede benzer sorun var 200 FPS alırken Valorant oyununda CS bir türlü 80i geçemedi arkadaş oyunun sistem gereksinimi falan mı yükseldi ?

Anladım hocam benim korktuğum bilgisayara erişmesiydi böyle bir şey mümkün mü diye merak ettim birazda herhalde oyunun hatası bu kasma olayı.

Son düzenleme:
CS:GO son zamanlarını geçiriyor gibi sanki herkeste aynı sorun var anlık donmalar, FPS düşüşleri vs. 1 yıl önce CS:GO'da 90-100 FPS rahat alırdım şimdi 50-60'larda geziniyor. Sıkıntılı durum.

CS:GO son zamanlarını geçiriyor gibi sanki herkeste aynı sorun var anlık donmalar, FPS düşüşleri vs. 1 yıl önce CS:GO'da 90-100 FPS rahat alırdım şimdi 50-60'larda geziniyor. Sıkıntılı durum.

Kesinlikle hocam oyuncu kaliteside düştü.

Hocam oyundayken ping yok FPS yüksek takılma oldu ekranda dalgalanma ve uzak sunucu iletişim almayı durdurdu ve bağlantıyı kapattı yazısı geldi hesaba başkasımı giriyor acaba adam hacklemiş olmasın harbi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…