Arkadaşlar ping yok FPS 300 oyun donuyor loss da yok ve arada kendi kendine F tuşu silah gösterişi yapıyor. Maçta kendi kendine adamın biri oyunda PC'yi hackleyeceğim falan demişti. Ne yapayım CS:GO'da oluyor?
Hocam, cs go tüm geliştirmeler durmuş durumda hileden vs geçilmiyor yani oyun içersinde güvenlik açığından ötürü ip bilgisi alabiliyorsa ddos mümkün başka türlü hacklemesi çok zor aklıma birtek bu geldi.
Erişemez ama oyunda güvenlik açığı varsa, ip adresini görüp çok basit şekilde internette buldugu free booter sitelerinden internetinde donmaya sebep verebilir. Bu yüzdne modemini resetleyip new ip ile denemekte fayda var.
Ben CS:GO kadar insanı yoran bir oyun görmedim. Stabilizasyon sorunları zaten hak gettire. Valorant oynarken 140 FPS CS:GO oynarken 35-40 FPS alıyorum. Ne yapsam düzelmedi. Hileler crit atıyor. Muhtemelen geliştirici ekip bir noktada pes edip tekrar oyunu düzeltmeye odaklanacktır.
Erişemez ama oyunda güvenlik açığı varsa, IP adresini görüp çok basit şekilde internette buldugu Free booter sitelerinden internetinde donmaya sebep verebilir. Bu yüzdne modemini resetleyip New IP ile denemekte fayda var.
CS:GO son zamanlarını geçiriyor gibi sanki herkeste aynı sorun var anlık donmalar, FPS düşüşleri vs. 1 yıl önce CS:GO'da 90-100 FPS rahat alırdım şimdi 50-60'larda geziniyor. Sıkıntılı durum.
CS:GO son zamanlarını geçiriyor gibi sanki herkeste aynı sorun var anlık donmalar, FPS düşüşleri vs. 1 yıl önce CS:GO'da 90-100 FPS rahat alırdım şimdi 50-60'larda geziniyor. Sıkıntılı durum.
Erişemez ama oyunda güvenlik açığı varsa, IP adresini görüp çok basit şekilde internette buldugu Free booter sitelerinden internetinde donmaya sebep verebilir. Bu yüzdne modemini resetleyip New IP ile denemekte fayda var.
Hocam oyundayken ping yok FPS yüksek takılma oldu ekranda dalgalanma ve uzak sunucu iletişim almayı durdurdu ve bağlantıyı kapattı yazısı geldi hesaba başkasımı giriyor acaba adam hacklemiş olmasın harbi.