CS:GO donuyor

hekimgfb

Zeptopat
Daha fazla  
Bir süredir oyun içerisinde böyle birkaç saniyelik donmalar yaşıyorum. İnternetten dolayı olabileceğini düşünerekten kabloyu değiştirdim. Sorun çözülmedi. Tüm driverlar güncel. Formata atsam da dosyaları doğrulasam da kaldırıp baştan indirsem de çözüm bulamadım. Bilgisi olan bir arkadaş yardım edebilirse dilesin benden ne dilerse...
Yaşadığım soruna şu videodan ulaşabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam CS:GO başlatma seçeneklerine bir şey yazılı mı?

Aynı soruna benzer bende de hafif drop oluyor. Ortalama 180 ile 230 FPS arası alıyorum. Son 1 haftadır böyle bir şey oluyor. RAM 16 ve SSD'de oyun.

Video ayarlarında en altta "use uber shaders" diye bir ayar var, bu ayar etkin mi? Etkin değilse etkinleştirip tekrar kontrol edin.

Merhaba Hocam,
Sisteminizi belirtebilir misiniz?

Oyun içerisinde bulunan grafik ayarlarından "Çoklu CPU Kullanımı" açık olarak ayarlayın.
Başlatma seçeneklerine "-high -threads (İşlemcinizin çekirdek sayısı.) -freq (Monitörünüzün desteklediği hz.) -novid -nojoy -nod3dx9ex" olarak ayarlayın.
Örnek olarak; -high -threads 6 -freq 180 -novid -nojoy -nod3dx9ex
Daha sonra arama yerine "Grafik Ayarları" yazın ve girin.
Göz at butonuna basarak oyunun kurulu olduğu klasöre girip csgo.exe'yi seçin.
Seçtikten sonra yüksek performansa alın.
Ek olarak oyun içerisinde oynadığınız çözünürlüğü, aynı şekilde masaüstünüzün çözünürülüğünede uygulayın.

Steam'de bu tür sorunları yaşadığında ilk yapman gereken dosyaların bütünlüğünü doğrulaman olacaktır. Düzelmezse diğer yolları takip edebilirsini.

Sorun ne zaman olmaya başladı hocam önceden böyle bir sorununuz var mıydı ne yaptıktan sonra böyle oldu? Bu sorunun aynısı bana da oluyor fakat sadece oyunu ilk açtığım zaman 1. 2. ve 3. roundda oluyor sonrasında tamamen akıcı oluyor. Ekran kartımı değiştirdikten sonra olmuştu.

Alakası var mıdır bilmiyorum Process Lasso indirip şu ayarları deneyebilir misin?
(Almanca yazıyor ama TR ile yerleri aynı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…