zSwift25 Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2021 #1 Selam, CS:GO bilgisayarımda yüklü fakat Steam'de yükle gözüküyor. Çözümünü bilen varsa yardım edebilir mi?
Selam, CS:GO bilgisayarımda yüklü fakat Steam'de yükle gözüküyor. Çözümünü bilen varsa yardım edebilir mi?
beyemirs Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 2.639 Makaleler 1 Çözümler 4 4 Eylül 2021 #2 Dosyaları doğrulamayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
467838 Kilopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 2.729 Makaleler 2 Çözümler 36 Yer Türkiye, Konya 4 Eylül 2021 #3 Steam'i silip yüklediyseniz onan kaynaklı olabilir bende de olmuştu dosyalar doğrulanabiliyorsa doğrulayın. Artı 0 Eksi
Steam'i silip yüklediyseniz onan kaynaklı olabilir bende de olmuştu dosyalar doğrulanabiliyorsa doğrulayın.
Ainnt Megapat Katılım 26 Nisan 2015 Mesajlar 882 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2021 #4 Bende de bir sorunla csgo yüklü değil olarak görünmüştü. Ama dosyaları duruyor. Yüklemeyi başlat. Mevcut dosyaları bulacaktır. Artı 0 Eksi
Bende de bir sorunla csgo yüklü değil olarak görünmüştü. Ama dosyaları duruyor. Yüklemeyi başlat. Mevcut dosyaları bulacaktır.
DellaPesco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.934 Çözümler 46 Yer İç Anadolu 4 Eylül 2021 #5 Dosya konumuna gidip, çalıştırmayı deneyebilirsiniz. Steam'ın kendisi dosyaları doğrulamaya başlayacaktır. Artı 0 Eksi
Dosya konumuna gidip, çalıştırmayı deneyebilirsiniz. Steam'ın kendisi dosyaları doğrulamaya başlayacaktır.
wus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 2.207 Çözümler 15 4 Eylül 2021 #6 zSwift25 dedi: Selam, CS:GO bilgisayarımda yüklü fakat Steam'de yükle gözüküyor. Çözümünü bilen varsa yardım edebilir mi? Eki Görüntüle 1157877 Eki Görüntüle 1157881 Genişletmek için tıkla... Yüklemeyi başlatın, bilgisayarınızın performansına göre ortalama 10 dakika beklerseniz direk yüklenir. Artı 0 Eksi
zSwift25 dedi: Selam, CS:GO bilgisayarımda yüklü fakat Steam'de yükle gözüküyor. Çözümünü bilen varsa yardım edebilir mi? Eki Görüntüle 1157877 Eki Görüntüle 1157881 Genişletmek için tıkla... Yüklemeyi başlatın, bilgisayarınızın performansına göre ortalama 10 dakika beklerseniz direk yüklenir.
KS KS zSwift25 Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2021 #7 Yüklemeyi başlatamam bilgisayarımda alanım yok dosyalarıda doğrulayamam steamde gözükmediği için. Oyun dosyalarına gidip CSGO çalıştırınca verilen hata ayrıca steam silip yüklemedim. Artı 0 Eksi
Yüklemeyi başlatamam bilgisayarımda alanım yok dosyalarıda doğrulayamam steamde gözükmediği için. Oyun dosyalarına gidip CSGO çalıştırınca verilen hata ayrıca steam silip yüklemedim.
beyemirs Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 2.639 Makaleler 1 Çözümler 4 4 Eylül 2021 #8 zSwift25 dedi: Yüklemeyi başlatamam bilgisayarımda alanım yok dosyaları da doğrulayamam Steam'de gözükmediği için. Genişletmek için tıkla... CS:GO'yu Görev Yöneticisi den sil sonra baştan indir. Bir şey olursa doğrula. Artı 0 Eksi
zSwift25 dedi: Yüklemeyi başlatamam bilgisayarımda alanım yok dosyaları da doğrulayamam Steam'de gözükmediği için. Genişletmek için tıkla... CS:GO'yu Görev Yöneticisi den sil sonra baştan indir. Bir şey olursa doğrula.
KS KS zSwift25 Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2021 #9 Oyunun bir kaç dosyasını silerek yer açtım şimdi birdaha başlattım inşallah oyun dosyalarını doğrulayıp sildiğim dosyaları indirir. Artı 0 Eksi
Oyunun bir kaç dosyasını silerek yer açtım şimdi birdaha başlattım inşallah oyun dosyalarını doğrulayıp sildiğim dosyaları indirir.
wus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 2.207 Çözümler 15 4 Eylül 2021 #10 zSwift25 dedi: Oyunun bir kaç dosyasını silerek yer açtım şimdi birdaha başlattım inşallah oyun dosyalarını doğrulayıp sildiğim dosyaları indirir. Genişletmek için tıkla... Hocam gerek yoktu. O zaten bir şey indirmeyecekti. Bizi dinlemeyecekseniz neden konu açıyorsunuz ki? Sadece dosya doğrulaması yapacaktı. Artı 0 Eksi
zSwift25 dedi: Oyunun bir kaç dosyasını silerek yer açtım şimdi birdaha başlattım inşallah oyun dosyalarını doğrulayıp sildiğim dosyaları indirir. Genişletmek için tıkla... Hocam gerek yoktu. O zaten bir şey indirmeyecekti. Bizi dinlemeyecekseniz neden konu açıyorsunuz ki? Sadece dosya doğrulaması yapacaktı.