Çözüldü CS:GO dosyasını silersek ne olur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ZEROX67

Hectopat
Arkadaşlar CS:GO'yu sildim dosya konumuna baktığımda 36 GB diyordu ama silince 22 GB gitti D diski > steamlibrary > steamapps > common > CS:GO dosyasını silersem bir şey olur mu 7GB birikmiş dosya var. Ayarlarım falan sıfırlanır mı?

Çözüm
Evet oyunu sildim fakat oyunu tekrar yüklediğimde ayarlarımın sıfırlanmasını istemiyorum bu dosya da kaldı 7GB neden olduğunu da anlamadım silsem ayarlarım falan sıfırlanır mı?

Ayarların sıfırlanmaması için CFG dosyasını bir yere kaydedin bütün ayarlarınız orada depolanıyor.
O da steamapps/common/Counter Strike global offensive/csgo/ da olması lazım.
Siz zaten direk oyunu silmişsiniz.

Hiç böyle bir şey denemedim, cevap veremeyeceğim maalesef.

Evet oyunu sildim fakat oyunu tekrar yüklediğimde ayarlarımın sıfırlanmasını istemiyorum bu dosya da kaldı 7GB neden olduğunu da anlamadım silsem ayarlarım falan sıfırlanır mı?

Ayarların sıfırlanmaması için CFG dosyasını bir yere kaydedin bütün ayarlarınız orada depolanıyor.

Çözüm

Hocam dsteamapps/common/csgo/platform/config dosyası var CS:GO'da sanırım server dosyaları var Config dosyası olan mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı