Arkadaşlar CS:GO'yu sildim dosya konumuna baktığımda 36 GB diyordu ama silince 22 GB gitti D diski > steamlibrary > steamapps > common > CS:GO dosyasını silersem bir şey olur mu 7GB birikmiş dosya var. Ayarlarım falan sıfırlanır mı?
Evet oyunu sildim fakat oyunu tekrar yüklediğimde ayarlarımın sıfırlanmasını istemiyorum bu dosya da kaldı 7GB neden olduğunu da anlamadım silsem ayarlarım falan sıfırlanır mı?
Ayarların sıfırlanmaması için CFG dosyasını bir yere kaydedin bütün ayarlarınız orada depolanıyor.
O da steamapps/common/Counter Strike global offensive/csgo/ da olması lazım.
Evet oyunu sildim fakat oyunu tekrar yüklediğimde ayarlarımın sıfırlanmasını istemiyorum bu dosya da kaldı 7GB neden olduğunu da anlamadım silsem ayarlarım falan sıfırlanır mı?
Ayarların sıfırlanmaması için CFG dosyasını bir yere kaydedin bütün ayarlarınız orada depolanıyor.